Rectangle_1677

Uljet Verore

Zbuloni ofertat e fundit

OFERTAT E FUNDIT

Ndriçim

Aspirim / Ventilim

Hidrosanitare

EGLO VINOZA


Ndriçues Statik Komodine Eglo 43823 VINOZA

indoor-900947

EGLO GIANELLA

Ndricues tavanor Eglo 900947 
GIANELLA

indoor-99317

EGLO LASANA 3

Ndriçues i varur Eglo 99317 Lasana 3

indoor-94195

EGLO TARBES

Ndriçues i varur Eglo 94195 Tarbes

indoor-94194

EGLO TARBES

Ndriçues i varur Eglo 94194 Tarbes

Ferroli Giada 9000 Btu


Kondicioner Mural

kondicioner_2

Ferroli Giada 12000 Btu

Kondicioner Mural

kondicioner_3

Ferroli Giada 18000 Btu

Kondicioner Mural

kondicioner_4

Ferroli Giada 24000 Btu

Kondicioner Mural

kondicioner_5

Ferroli Ambra 24000 Btu

Kondicioner Mural

Vitra Mia


Set Wc+ Kapak+ Kasete+ Bide Tokësore

Set-Wc_Kapak_Bide-Gemma2-Sospeso-Rrethore

Gemma2 Ceramica Dolomite

Set Wc+ Kapak+ Bide Sospeso Rrethore

Set-Wc_Kapak_Bide-Mayka-Sospeso-Rrethore

Mayka Ceramica Dolomite

Set Wc+ Kapak+ Bide Sospeso Rrethore

Lavaman-Outline-Vitra-60cm-2

Vitra Outline

Outline Vitra 60cm

Lavaman-60x50-Gemma2-Dolomite

Gemma2 Ceramica Dolomite

Lavaman 60x50 cm

Rectangle_1677
overlay

My Light
My Style
My Life

Zbuloni trendet e fundit te ndricueseve EGLO

NDRIÇIM

Ndriçues Statik & Komedine

Ndriçues të jashtëm

Ndriçues mural

Ndriçues të varur

Freskuese & dritë e integruar

VINOZA


Ndriçues Statik Komodine Eglo 43823

MANNERA


Ndriçues Statik Komodine Eglo 900457

MANNERA


Ndriçues Statik Komodine Eglo 900459

RONDO 4


Ndriçues Statik Komodine Eglo 900868

MONTEROLO


Ndriçues i jashtëm Eglo 55784

ALGHERA


Ndriçues i jashtëm Eglo 31057

GISOLA


Ndriçues i jashtëm Eglo 97252

ALORIA


Ndriçues i jashtëm Eglo 93097

JABALOYAS


Ndriçues mural Eglo 39654

PASTERI


Ndriçues mural Eglo 95053

CARANACOA


Ndriçues mural Eglo 900564

ESCANDELL


Ndriçues mural Eglo 900733

TARBES


Ndriçues i varur Eglo 94193

PODERE


Ndriçues mural Eglo 900836

PRIDDY


Ndriçues i varur Eglo 49465

MARYVILLA


Ndriçues i varur Eglo 900551

ANTIBES


Freskuese dhe Ndricues i Integruar 2 në 1 Eglo

ANTIBES


Freskuese dhe Ndricues i Integruar 2 në 1 Eglo

ANTIBES


Freskuese dhe Ndricues i Integruar 2 në 1 Eglo

TRAJTIM UJI

Abonim i Ujit te Pijshem

Trajtuesi Uji

Trajtimi i Ujërave të Zeza

Ecosoft Standart me Mineralizim

Abonim 12 Mujor

Trajtues uji Ecosoft

Trajtimi i ujit për të gjithë shtëpinë, vilën apo apartamentin tuaj

Trajtimi i Ujërave të Zeza

Trajtimi i Ujërave të Zeza për te gjitha llojet e industrive dhe bizneseve

HIDROSANITARE

Sete Tualeti

Mobilie Tualeti

WC

Bide

Lavaman

Kabina Dushi

Vaska

Aksesorë Tualeti

Rectangle_1677
overlay

Gemma2 & Vitra


Set Hidrosanitare Gemma2 & Vitra

Rectangle_1677
overlay

Vitra Win-S


Set grupesh Vitra

Rectangle_1677
overlay
Vitra Sento

Mobilie 65 Cm + Lavaman Vitra Sento
Rectangle_1677
overlay
Vitra Sento

Mobilie 80Cm + Lavaman Vitra Sento
Rectangle_1677
overlay
Vitra Metropole

Mobilie + Lavaman 120 Cm Vitra Metropol
Rectangle_1677
overlay
Vitra Mia Cordoba

Mobilie tualeti
Rectangle_1677
overlay
Vitra Mia

Mobilie tualeti 3 në 1
Rectangle_1677
overlay
Vitra Integra

WC Sospeso + Kapak Slim Sospeso
Rectangle_1677
overlay
Vitra Plural

WC Sospeso
Rectangle_1677
overlay
Vitra Mia

Wc + Kapak Sospeso Rrethore
Rectangle_1677
overlay
Vitra Shift

WC Sospeso
Rectangle_1677
overlay
Vitra Equal

WC Sospeso
Rectangle_1677
overlay
Demy Dolomite

Bide Sospeso Rrethore
Rectangle_1677
overlay
Gemma2 Dolomite

Bide Sospeso Rrethore
Rectangle_1677
overlay
Vitra Mia

Bide Sospeso Katrore
Rectangle_1677
overlay
Vitra Mia

Bide Sospeso Rrethore
Rectangle_1677
overlay
Vitra Sento

Bide Sospeso
Rectangle_1677
overlay
Vitra Metropol

Lavaman 45Cm
Rectangle_1677
overlay
Vitra Outline

Lavaman 40cm
Rectangle_1677
overlay
Vitra Outline

Lavaman 63cm
Rectangle_1677
overlay
Gemma2 Dolomite

Lavaman 60x50
Rectangle_1677
overlay
Kabine dushi

Kayra Plus PakDus D322A
Rectangle_1677
overlay
Kabine dushi

Kayra Plus PakDus D111A
Rectangle_1677
overlay
Kabine dushi

Kayra Plus PakDus D222A
Rectangle_1677
overlay
Kabine dushi

Kayra Plus PakDus D221A
Rectangle_1677
overlay
Kabine dushi

Walkin PakDus D110A
Rectangle_1677
overlay
Novellini Calos 2

Vaske me hidromasazh
Rectangle_1677
overlay
Vitra

Vaske Kendore 190x90Cm
Rectangle_1677
overlay
Vitra

Vaske Ovale 190x90
Rectangle_1677
overlay
Vitra Sento

Pasqyre 60 Cm

Rectangle_1677
overlay
Vitra Sento

Pasqyre 80 Cm

Rectangle_1677
overlay
Astral Sonia

Mbajtese gote

Rectangle_1677
overlay
Astral Sonia

Mbajtëse sapuni

ASPIRIM / VENTILIM

Kondicioner

Panel Diellor

Rectangle_1677
overlay

Ferroli Giada 9000 Btu


Kondicioner Mural

Rectangle_1677
overlay

Ferroli Giada 12000 Btu


Kondicioner Mural

Rectangle_1677
overlay

Ferroli Giada 18000 Btu


Kondicioner Mural

Rectangle_1677
overlay

Ferroli Giada 24000 Btu


Kondicioner Mural

Rectangle_1677
overlay

Ferroli Ambra 24000 Btu


Kondicioner Mural

Rectangle_1677
overlay

Panel diellor

Solimpeks 200 litra

Rectangle_1677
overlay

Panel diellor

Solimpeks 300 litra