Set Grupesh Vitra Win-S
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Set Grupesh Vitra Win-S

Available:Në gjëndje
18,200 Lek
Image
Secure

Set Grupesh Vitra Win-S

 • Set Grupesh Vitra Win-S ,produkte të një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
 • Të krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.
 • Të lehta dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione teknike

Informacione

Grup Lavamani

Grup Dushi

Koke+Zorre Dushi

Grup Bideje 

Marka:

VitrA

VitrA

VitrA

VitrA

Kodi:

VI-A42594EXP

VI-A42676EXP

VI-A45692EXP

VI-A42573EXP

Materiali:

Metal i kromuar

Metal i kromuar

Metal i kromuar

Metal i kromuar

Ngjyra:

E kromuar

E kromuar

E kromuar

E kromuar

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:


EN ISO 3822

EN ISO 3822

EN ISO 3822

EN ISO 3822

Garancia:

10 vjet  10 vjet  10 vjet  10 vjet
 

Përmasat

Permasat 

Grup Lavamani

Grup Dushi 

Koke+Zorre Dushi

Grup Bideje

Gjatësia (në cm): 

-

14.8 cm

15

12 cm

Gjerësia (në cm): 

4.6

15 cm

-

4.6

Lartësia (në cm): 

14.2 cm

-

-

14.2 cm

Set Grupesh Vitra Win-S

 • Set Grupesh Vitra Win-S ,produkte të një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
 • Të krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.
 • Të lehta dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione teknike

Informacione

Grup Lavamani

Grup Dushi

Koke+Zorre Dushi

Grup Bideje 

Marka:

VitrA

VitrA

VitrA

VitrA

Kodi:

VI-A42594EXP

VI-A42676EXP

VI-A45692EXP

VI-A42573EXP

Materiali:

Metal i kromuar

Metal i kromuar

Metal i kromuar

Metal i kromuar

Ngjyra:

E kromuar

E kromuar

E kromuar

E kromuar

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:


EN ISO 3822

EN ISO 3822

EN ISO 3822

EN ISO 3822

Garancia:

10 vjet  10 vjet  10 vjet  10 vjet
 

Përmasat

Permasat 

Grup Lavamani

Grup Dushi 

Koke+Zorre Dushi

Grup Bideje

Gjatësia (në cm): 

-

14.8 cm

15

12 cm

Gjerësia (në cm): 

4.6

15 cm

-

4.6

Lartësia (në cm): 

14.2 cm

-

-

14.2 cm