Koke Dushi Ozon Unverdi-A
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Koke Dushi Ozon Unverdi-A

Available:Në gjëndje
1,700 Lek
Image
Secure
Koke Dushi Ozon Unverdi-A
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • Koke Dushi Ozon Unverdi-A e lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.

Informacione teknike

Marka

 Unverdi-A

Origjina

 Turqi

Modeli 

 Koke dushi

Kodi

 UNVA-5057446

Materiali

 Krom

Ngjyra 

 E kromuar

Lidhja me rrjetin

 -

Nr i funksioneve

-

Montimi

-

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 2 vjet


Përmasat

Gjatesia e kokes

 -

Koke Dushi Ozon Unverdi-A
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • Koke Dushi Ozon Unverdi-A e lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.

Informacione teknike

Marka

 Unverdi-A

Origjina

 Turqi

Modeli 

 Koke dushi

Kodi

 UNVA-5057446

Materiali

 Krom

Ngjyra 

 E kromuar

Lidhja me rrjetin

 -

Nr i funksioneve

-

Montimi

-

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 2 vjet


Përmasat

Gjatesia e kokes

 -