Horoz

Produktet Horoz, të prezantuara në tregun e teknologjisë LED, karakterizohen nga një nivel i lartë cilësie dhe zhvillime moderne teknologjike. Bashkëpunimi me kompanitë kryesore të logjistikës siguron dërgesa të pandërprera nga magazina qendrore në Stamboll (Turqi), e cila siguron një nivel të qëndrueshëm të stoqeve dhe funksionim të pandërprerë.

Prioriteti kryesor i ekipit tonë të specialistëve është garantimi i interesave dhe nevojave të klientëve tanë. Hulumtimi dhe zhvillimi i teknologjive të reja moderne të prodhimit, përmirësimi i industrisë LED dhe aplikimi i përparimeve inovative në kompleksin qendror të prodhimit - Horoz Electric & Electronic Trade Co, prioriteti i kompanisë.

Filter
View
Duke treguar 1 - 24 of 253 Artikuj