Koke Dushi Ozon Unverdi-A

1,700 Lek
Sale
Koke Dushi Ozon Unverdi-A Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht  Koke Dushi Ozon Unverdi-A e lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e...

Instock

Përshkrimi

Koke Dushi Ozon Unverdi-A
  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
  • Koke Dushi Ozon Unverdi-A e lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
  • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.

Informacione teknike

Marka

 Unverdi-A

Origjina

 Turqi

Modeli 

 Koke dushi

Kodi

 UNVA-5057446

Materiali

 Krom

Ngjyra 

 E kromuar

Lidhja me rrjetin

 -

Nr i funksioneve

-

Montimi

-

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës

 EN ISO 3822

Garancia

 2 vjet


Përmasat

Gjatesia e kokes

 -

Artikuj të lidhur