Panel diellor Solimpeks 200 litra
Panel diellor Solimpeks 200 litra
Panel diellor Solimpeks 200 litra

Panel diellor Solimpeks 200 litra

149,000 Lek
189,000 Lek
Panel diellor Solimpeks 200 litra Kursimi i energjisë është kryefjala e ditëve të sotme. Solimpeks është partneri i ri mbi 60 % kursim energjie, i cili do të kujdeset për financat tuaj. Një panel i dedikuar për tarracat dhe çatit e shtëpive.Paneli është prodhuar nga teknologji Gjermane Materiali i brendshem...

Instock

Përshkrimi

Panel diellor Solimpeks 200 litra
  • Kursimi i energjisë është kryefjala e ditëve të sotme. Solimpeks është partneri i ri mbi 60 % kursim energjie, i cili do të kujdeset për financat tuaj. Një panel i dedikuar për tarracat dhe çatit e shtëpive.Paneli është prodhuar nga teknologji Gjermane
  • Materiali i brendshem i bolierit qelq-porcelan ju garanton cilësi dhe pastërti të ujit.
  • Cilësia e lartë e pasqyrava Full HD/Blue te panelit diellor Somlimpeks, i bën ato rezistente ndaj goditjeve. Cdo lidhje midis pasqyrave dhe bolierit bëhet nga tuba inoksi çka garanton jetëgjatësi të panelit.

Specifika teknike të panelit diellor Solimpeks: 

  • Kapaciteti 200 Litra
  • Pasqyrat Full HD/Blue
  • Transport dhe montim FALAS ne Tirane dhe Durres
  • 5 vite GARANCI
  • Teknologji Gjermane
Marka

Solimpleks

Siperfaqja

2x2 m2

Kapaciteti

200 lt

Pasqyrat

2 Full HD/Blue

Temperatura Max

95 

Izolimi

 Izolim poliuretani (Pa CFC )

Shkembyesi nxehtesise

Çelik inox AISI 316 L

Garancia

5 vite

 

Permasat

Gjatesia e bolierit

 120 cm

Diametri i bolierit

 54 cm

Pesha e bolierit

 65 kg

Artikuj të lidhur