Panel diellor Solimpeks 300 litra
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Panel diellor Solimpeks 300 litra

Available:Në gjëndje
195,000 Lek 225,000 Lek
Image
Secure
Panel diellor Solimpeks 300 litra
 • Kursimi i energjisë është kryefjala e ditëve të sotme. Solimpeks është partneri i ri mbi 60 % kursim energjie, i cili do të kujdeset për financat tuaj. Një panel i dedikuar për tarracat dhe çatit e shtëpive.Paneli është prodhuar nga teknologji Gjermane
 • Materiali i brendshem i bolierit qelq-porcelan ju garanton cilësi dhe pastërti të ujit.
 • Cilësia e lartë e pasqyrava Full HD/Blue te panelit diellor Somlimpeks, i bën ato rezistente ndaj goditjeve. Cdo lidhje midis pasqyrave dhe bolierit bëhet nga tuba inoksi çka garanton jetëgjatësi të panelit.

Specifika teknike të panelit diellor Solimpeks: 

 • Kapaciteti 300 Litra
 • Pasqyrat Full HD/Blue
 • Transport dhe montim FALAS ne Tirane dhe Durres
 • 5 vite GARANCI
 • Teknologji Gjermane
Marka Solimpleks
Siperfaqja 2x2.5m
Kapaciteti 300 lt
Pasqyrat 2 Full HD/Blue
Temperatura Max 95 
Izolimi Izolim poliuretani (Pa CFC )
Shkembyesi nxehtesise Çelik inox AISI 316 L
Garancia 5 vite

 

Permasat

Gjatesia e bolierit  172 cm
Diametri i bolierit  54 cm
Pesha e bolierit  82 kg
Panel diellor Solimpeks 300 litra
 • Kursimi i energjisë është kryefjala e ditëve të sotme. Solimpeks është partneri i ri mbi 60 % kursim energjie, i cili do të kujdeset për financat tuaj. Një panel i dedikuar për tarracat dhe çatit e shtëpive.Paneli është prodhuar nga teknologji Gjermane
 • Materiali i brendshem i bolierit qelq-porcelan ju garanton cilësi dhe pastërti të ujit.
 • Cilësia e lartë e pasqyrava Full HD/Blue te panelit diellor Somlimpeks, i bën ato rezistente ndaj goditjeve. Cdo lidhje midis pasqyrave dhe bolierit bëhet nga tuba inoksi çka garanton jetëgjatësi të panelit.

Specifika teknike të panelit diellor Solimpeks: 

 • Kapaciteti 300 Litra
 • Pasqyrat Full HD/Blue
 • Transport dhe montim FALAS ne Tirane dhe Durres
 • 5 vite GARANCI
 • Teknologji Gjermane
Marka Solimpleks
Siperfaqja 2x2.5m
Kapaciteti 300 lt
Pasqyrat 2 Full HD/Blue
Temperatura Max 95 
Izolimi Izolim poliuretani (Pa CFC )
Shkembyesi nxehtesise Çelik inox AISI 316 L
Garancia 5 vite

 

Permasat

Gjatesia e bolierit  172 cm
Diametri i bolierit  54 cm
Pesha e bolierit  82 kg