Set Vitra Kasete Incaso 8cm 1/2 Kontruksion + Buton
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Set Vitra Kasete Incaso 8cm 1/2 Kontruksion + Buton

Available:Në gjëndje
16,300 Lek
Image
Secure

Set Vitra Kasete Incaso 8cm 1/2 Kontruksion + Buton

Vitra Kasete Incaso 8cm 1/2 Kontruksion

 • Koleksioni i kasetave të fshehura nga VitrA është një grup standard instalimi për WC të varura në mur, plus një modalitet të përshtatshëm dhe të kursimit të ujit nga kapaciteti i rregullueshëm i ujit (nga 3-6 litra).

Informacione Teknike

Marka:

VitrA

Origjina:

Turqi

Seria:

-

Kodi:

VI-768-1800-01

Montimi:

Ne mur 

Materiali i kasetës:

Qeramikë

Ngjyra:

E bardhë

Kapaciteti i ujit:

3-6 lt

Garancia:

10 vjet

 

Permasat

Lartesia 

 765 mm

Gjeresia

475 mm 

Thellesia

80 mm

Vitra Buton per Kasete 1/2 

 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione Teknike

Marka:

Vitra 

Origjina:

Turqi

Kodi:

VI-740-0500

Montimi:

Ne mur, standart 

Ngjyra:

E bardhë me shkëlqim

Garancia

5 vjet

 

Përmasat

Gjerësia (në mm):

244

Thellësia (në mm):

14

Lartësia (në mm):

165

Set Vitra Kasete Incaso 8cm 1/2 Kontruksion + Buton

Vitra Kasete Incaso 8cm 1/2 Kontruksion

 • Koleksioni i kasetave të fshehura nga VitrA është një grup standard instalimi për WC të varura në mur, plus një modalitet të përshtatshëm dhe të kursimit të ujit nga kapaciteti i rregullueshëm i ujit (nga 3-6 litra).

Informacione Teknike

Marka:

VitrA

Origjina:

Turqi

Seria:

-

Kodi:

VI-768-1800-01

Montimi:

Ne mur 

Materiali i kasetës:

Qeramikë

Ngjyra:

E bardhë

Kapaciteti i ujit:

3-6 lt

Garancia:

10 vjet

 

Permasat

Lartesia 

 765 mm

Gjeresia

475 mm 

Thellesia

80 mm

Vitra Buton per Kasete 1/2 

 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione Teknike

Marka:

Vitra 

Origjina:

Turqi

Kodi:

VI-740-0500

Montimi:

Ne mur, standart 

Ngjyra:

E bardhë me shkëlqim

Garancia

5 vjet

 

Përmasat

Gjerësia (në mm):

244

Thellësia (në mm):

14

Lartësia (në mm):

165