Lavaman Outline Vitra 60cm
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Lavaman Outline Vitra 60cm

Available:Në gjëndje
19,000 Lek
Image
Secure

Lavaman Outline Vitra 60cm

 • Pak më e gjerë në pjesën e përparme, duke u ngjitur butësisht nga pas: kështu mund të përshkruhet shkurtimisht forma unike e lavamanit asimetrik të banakut VitrA Options Outline. 
 • Ky dizajn është diçka shumë e veçantë dhe gjithashtu ofron pika kryesore funksionale!
 • Qeramikë jashtëzakonisht e qëndrueshme
 • Legeni i banakut VitrA është bërë nga qeramika sanitare me cilësi të lartë dhe jashtëzakonisht të qëndrueshme. 
 • Kjo siguron qëndrueshmëri dhe një sipërfaqe të qëndrueshme dhe të barabartë. Kjo, nga ana tjetër, është e pajisur me veshjet VitrAclean dhe VitrAhygiene, të cilat ofrojnë një nivel të lartë funksionaliteti, sepse papastërtitë dhe bakteret e kanë të vështirë këtu. 
 • Rritja e baktereve zvogëlohet deri në 99,9 % dhe tekstura kundër papastërtisë e bën pastrimin më të lehtë për ju në afat të gjatë. 
 • Qershia mbi tortë është valvula e përputhshme e mbetjeve me mbulesë qeramike, e cila përshtatet në mënyrë të përkryer në legen. 
 • Pajisuni me VitrA tani!

Informacione teknike 

Marka:

 VITRA

Origjina:

 Turqi

Seria

 Outline

Materiali

 Qeramike 

Kodi:

 VI-5995B403-0016

Ngjyra:

 E bardhe

Forma:

 Asimetrike

Vendosja:

 Incaso

Perfshihet rubineti:

 Jo

Garancia:

 10 vjet

 

Permasat

Gjeresia (cm):

 60 cm

Thellesia (cm):

 40.5 cm

Lartesia (cm):

 14.5 cm

Lavaman Outline Vitra 60cm

 • Pak më e gjerë në pjesën e përparme, duke u ngjitur butësisht nga pas: kështu mund të përshkruhet shkurtimisht forma unike e lavamanit asimetrik të banakut VitrA Options Outline. 
 • Ky dizajn është diçka shumë e veçantë dhe gjithashtu ofron pika kryesore funksionale!
 • Qeramikë jashtëzakonisht e qëndrueshme
 • Legeni i banakut VitrA është bërë nga qeramika sanitare me cilësi të lartë dhe jashtëzakonisht të qëndrueshme. 
 • Kjo siguron qëndrueshmëri dhe një sipërfaqe të qëndrueshme dhe të barabartë. Kjo, nga ana tjetër, është e pajisur me veshjet VitrAclean dhe VitrAhygiene, të cilat ofrojnë një nivel të lartë funksionaliteti, sepse papastërtitë dhe bakteret e kanë të vështirë këtu. 
 • Rritja e baktereve zvogëlohet deri në 99,9 % dhe tekstura kundër papastërtisë e bën pastrimin më të lehtë për ju në afat të gjatë. 
 • Qershia mbi tortë është valvula e përputhshme e mbetjeve me mbulesë qeramike, e cila përshtatet në mënyrë të përkryer në legen. 
 • Pajisuni me VitrA tani!

Informacione teknike 

Marka:

 VITRA

Origjina:

 Turqi

Seria

 Outline

Materiali

 Qeramike 

Kodi:

 VI-5995B403-0016

Ngjyra:

 E bardhe

Forma:

 Asimetrike

Vendosja:

 Incaso

Perfshihet rubineti:

 Jo

Garancia:

 10 vjet

 

Permasat

Gjeresia (cm):

 60 cm

Thellesia (cm):

 40.5 cm

Lartesia (cm):

 14.5 cm