Set Wc+Kapak+Kasete+Bide Vitra Mia Tokesore
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Set Wc+Kapak+Kasete+Bide Vitra Mia Tokesore

Available:Në gjëndje
34,900 Lek
Image
Secure

Set Wc+Kapak+Kasete+Bide Vitra Mia Tokesore

 • Seti i Hidrosanitareve Vitra Mia Rrethor është i pajisur me një sistem pa buzë, që garanton higjienë më të madhe se një sistem wc i tipit tradicional. 
 • Seti Vitra Mia Tokesore Rrethore ka një formë rrethore  të rrumbullakosura butësisht , një përzierje formash që garanton homogjenitetin e stilit si në banjot klasike ashtu edhe ato bashkëkohore.
 • Ngjyra e bardhë e porcelanit kombinohet lehtësisht me çdo dekor.
 • Dizenjuar në linja perfekte, kjo bide ofron raportin ideal përmasë-formë që përmbush nevojat tuaja. 
 • Shtojini banjës tuaj një produkt praktik dhe cilësor!

Informacione teknike

Informacione

Bide Vitra Mia tokësore 

WC Vitra Mia tokësore

Kasete Vitra Mia tokësore

Kapak Slim Soft Close

Marka:

VitrA

VitrA

VitrA

VitrA

Kodi:

VI-7518B003-0288

VI-7514B003-0096

VI-5783B003-5450

ARR-500604013


Forma:

Harkore

Harkore

Harkore

Harkore

Materiali:

Qeramike

Qeramike

Porcelan

Duroplast

Ngjyra:

E bardhë me shkelqim

E bardhë me shkelqim

E bardhë me shkelqim

E bardhë me shkelqim

Vendosja:

Tokësore

Tokësore

Tokësore 

 Soft Close

Perfshihet rubineti:

Jo 

 -

-

 -

Garancia:

10 vjet

10 vjet

10 vjet

10 vjet

 

Përmasat

Permasat 

Bide Vitra Mia tokësore

WC Vitra Mia tokësore

Kasete Vitra Mia tokësore

Kapak Slim Soft Close

Gjatësia (në cm): 

54 cm

54 cm

38.5 cm

60.1 cm

Gjerësia (në cm): 

35.5 cm

36.5 cm

37.5 cm

50 cm

Lartësia (në cm): 

40 cm

40 cm

14 cm

 -

Set Wc+Kapak+Kasete+Bide Vitra Mia Tokesore

 • Seti i Hidrosanitareve Vitra Mia Rrethor është i pajisur me një sistem pa buzë, që garanton higjienë më të madhe se një sistem wc i tipit tradicional. 
 • Seti Vitra Mia Tokesore Rrethore ka një formë rrethore  të rrumbullakosura butësisht , një përzierje formash që garanton homogjenitetin e stilit si në banjot klasike ashtu edhe ato bashkëkohore.
 • Ngjyra e bardhë e porcelanit kombinohet lehtësisht me çdo dekor.
 • Dizenjuar në linja perfekte, kjo bide ofron raportin ideal përmasë-formë që përmbush nevojat tuaja. 
 • Shtojini banjës tuaj një produkt praktik dhe cilësor!

Informacione teknike

Informacione

Bide Vitra Mia tokësore 

WC Vitra Mia tokësore

Kasete Vitra Mia tokësore

Kapak Slim Soft Close

Marka:

VitrA

VitrA

VitrA

VitrA

Kodi:

VI-7518B003-0288

VI-7514B003-0096

VI-5783B003-5450

ARR-500604013


Forma:

Harkore

Harkore

Harkore

Harkore

Materiali:

Qeramike

Qeramike

Porcelan

Duroplast

Ngjyra:

E bardhë me shkelqim

E bardhë me shkelqim

E bardhë me shkelqim

E bardhë me shkelqim

Vendosja:

Tokësore

Tokësore

Tokësore 

 Soft Close

Perfshihet rubineti:

Jo 

 -

-

 -

Garancia:

10 vjet

10 vjet

10 vjet

10 vjet

 

Përmasat

Permasat 

Bide Vitra Mia tokësore

WC Vitra Mia tokësore

Kasete Vitra Mia tokësore

Kapak Slim Soft Close

Gjatësia (në cm): 

54 cm

54 cm

38.5 cm

60.1 cm

Gjerësia (në cm): 

35.5 cm

36.5 cm

37.5 cm

50 cm

Lartësia (në cm): 

40 cm

40 cm

14 cm

 -