Trajtues uji Ecosoft FU0817
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Trajtues uji Ecosoft FU0817

Available:Në gjëndje
125,000 Lek 154,200 Lek
Image
Secure
Trajtues uji Ecosoft FU0817
 • Trajtues uji Ecosoft FU0817 përdoret për të reduktuar fortësinë e ujit, eleminon calcaren ose ndryshe smercin ( gelqeren ).

 • Problemi i ujit të fortë shfaqet si në puse ashtu edhe në rrjete të centralizuara. Arsyet e fortësisë së ujit të rubinetit qëndrojnë në papërsosmërinë dhe vjetërsinë e teknologjive të centralizuara të pastrimit.

ZGJIDHJE EFEKTIVE PËR PROBLEMIN E NGURTËSISË SË UJIT
 • Filtrat zbutës si Ecosoft FU0817CABDV përdoren për të reduktuar fortësinë e ujit të brendshëm. Rrëshira e shkëmbimit të joneve HCR-S/S (kationiti i prodhuar nga Dow, Dowex™) përdoret si material filtri. Gjatë filtrimit, ndodh një reaksion i shkëmbimit të joneve, si rezultat i të cilit jonet e kripërave të fortësisë zëvendësohen nga jone të sigurt të natriumit dhe niveli i fortësisë së ujit normalizohet.

 • Zbutësi i filtrit zvogëlon konsumin e energjisë, rrit efikasitetin e pajisjeve shtëpiake dhe parandalon prishjen e tyre dhe ju kurseni në riparime dhe blerje të pajisjeve të reja.

KARAKTERISTIKAT E TRAJTUESIT

 • Ujë i butë në çdo rubinet
 • Filtri funksionon automatikisht dhe në heshtje
 • Dizajn tërheqës kompakt
 • Funksionim i besueshëm dhe efektiv i materialit të filtrit për 5 vjet (me përdorim të saktë)
NGA SE PËRBËHET TRAJTUESI?
 • cilindër (kolona) me material filtri
 • rezervuar për përgatitjen e tretësirës së kripur dhe ruajtjen e kripës
 • valvula e kontrollit
 • Strehimi i filtrit është bërë nga një material i përbërë që nuk është i prirur ndaj korrozionit

INFORMACIONI I PRODUKTIT

 • Përshtatet edhe në një apartament të vogël
 • Lartësia: 64 cm;
 • Gjerësia: 22,5 cm;
 • Thellësia: 45 cm
 • Normalizon nivelin e fortësisë
 • Përqendrimi i ulët i joneve që formojnë një precipitat
 • Kostot e ulëta të energjisë elektrike
 • Konsumi minimal i kripës dhe energjisë elektrike
 • Zgjidhja e problemit të ujit me cilësi të ulët për një kohë të gjatë
 • 5 vjet funksionim efektiv të materialit të filtrit
 • Mirëmbajtje e thjeshtë
 • Pjesëmarrja minimale e përdoruesit në mirëmbajtjen e filtrit – derdhja periodike e kripës në rezervuar


Trajtues uji Ecosoft FU0817
 • Trajtues uji Ecosoft FU0817 përdoret për të reduktuar fortësinë e ujit, eleminon calcaren ose ndryshe smercin ( gelqeren ).

 • Problemi i ujit të fortë shfaqet si në puse ashtu edhe në rrjete të centralizuara. Arsyet e fortësisë së ujit të rubinetit qëndrojnë në papërsosmërinë dhe vjetërsinë e teknologjive të centralizuara të pastrimit.

ZGJIDHJE EFEKTIVE PËR PROBLEMIN E NGURTËSISË SË UJIT
 • Filtrat zbutës si Ecosoft FU0817CABDV përdoren për të reduktuar fortësinë e ujit të brendshëm. Rrëshira e shkëmbimit të joneve HCR-S/S (kationiti i prodhuar nga Dow, Dowex™) përdoret si material filtri. Gjatë filtrimit, ndodh një reaksion i shkëmbimit të joneve, si rezultat i të cilit jonet e kripërave të fortësisë zëvendësohen nga jone të sigurt të natriumit dhe niveli i fortësisë së ujit normalizohet.

 • Zbutësi i filtrit zvogëlon konsumin e energjisë, rrit efikasitetin e pajisjeve shtëpiake dhe parandalon prishjen e tyre dhe ju kurseni në riparime dhe blerje të pajisjeve të reja.

KARAKTERISTIKAT E TRAJTUESIT

 • Ujë i butë në çdo rubinet
 • Filtri funksionon automatikisht dhe në heshtje
 • Dizajn tërheqës kompakt
 • Funksionim i besueshëm dhe efektiv i materialit të filtrit për 5 vjet (me përdorim të saktë)
NGA SE PËRBËHET TRAJTUESI?
 • cilindër (kolona) me material filtri
 • rezervuar për përgatitjen e tretësirës së kripur dhe ruajtjen e kripës
 • valvula e kontrollit
 • Strehimi i filtrit është bërë nga një material i përbërë që nuk është i prirur ndaj korrozionit

INFORMACIONI I PRODUKTIT

 • Përshtatet edhe në një apartament të vogël
 • Lartësia: 64 cm;
 • Gjerësia: 22,5 cm;
 • Thellësia: 45 cm
 • Normalizon nivelin e fortësisë
 • Përqendrimi i ulët i joneve që formojnë një precipitat
 • Kostot e ulëta të energjisë elektrike
 • Konsumi minimal i kripës dhe energjisë elektrike
 • Zgjidhja e problemit të ujit me cilësi të ulët për një kohë të gjatë
 • 5 vjet funksionim efektiv të materialit të filtrit
 • Mirëmbajtje e thjeshtë
 • Pjesëmarrja minimale e përdoruesit në mirëmbajtjen e filtrit – derdhja periodike e kripës në rezervuar