Veshje mbrojtese qeramike per saldimin LOCTITE SF 7900, 400ml
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Veshje mbrojtese qeramike per saldimin LOCTITE SF 7900, 400ml

Available:Në gjëndje
4,350 Lek
Image
Secure
LOCTITE SF 7900
Mburojë qeramike.
• Parandalon ngjitjen
e spërkatjeve nga
saldimi.
• Siguron mbrojtje
afatgjatë për paisjet e
saldimit dhe siguron
proçes të besueshëm,
të pandërprerë.
• Ngjitje e shkëlqyeshme
me supërfaqet.
• Eliminon nevojën për
proçes pastrimi.
LOCTITE SF 7900
Mburojë qeramike.
• Parandalon ngjitjen
e spërkatjeve nga
saldimi.
• Siguron mbrojtje
afatgjatë për paisjet e
saldimit dhe siguron
proçes të besueshëm,
të pandërprerë.
• Ngjitje e shkëlqyeshme
me supërfaqet.
• Eliminon nevojën për
proçes pastrimi.