Set Hidrosanitare Gemma2+Vitra

42,100 Lek
Sale
Set Hidrosanitare Gemma2+Vitra Linja e produkteve të banjës Gemma nga Dolomite përfaqësojne mishërimin e stilit dhe besueshmërisë së përjetshme. Të përcaktuara me kthesa të rafinuara dhe një tërheqje minimaliste, këto produkte janë krejtësisht të afta për të transformuar pamjen e çdo mjedisi bashkëkohor.  Informacione teknike Set Wc+Kapak+Lavaman Gemma2 Sospeso Rrethore Informacione...

Instock

Përshkrimi

Set Hidrosanitare Gemma2+Vitra

 • Linja e produkteve të banjës Gemma nga Dolomite përfaqësojne mishërimin e stilit dhe besueshmërisë së përjetshme. Të përcaktuara me kthesa të rafinuara dhe një tërheqje minimaliste, këto produkte janë krejtësisht të afta për të transformuar pamjen e çdo mjedisi bashkëkohor. 

Informacione teknike

Set Wc+Kapak+Lavaman Gemma2 Sospeso Rrethore

  Informacione

  Lavaman Gemma2

  WC Gemma2 Sospeso

  Kapak Gemma2 Soft-Close

  Marka:

  Gemma2

  Gemma2

  Gemma2 

  Kodi:

  DLM-D521201

  DLM-D522501

  DLM-S523301

  Forma:

  Rrethore

  Rrethore

  Rrethore

  Materiali:

  Qeramike

  Qeramike

  Qeramike 

  Ngjyra:

  E bardhë me shkelqim

  E bardhë me shkelqim

  E bardhë me shkelqim

  Vendosja:

  Sospeso

  Sospeso

  Sospeso

  Perfshihet rubineti:

  Jo 

   -

  -

  Permasat (Gj/Gj/L ne cm)

  60/50 cm 53/36/35 cm 53/36/35

  Garancia:

  5 vjet

  5 vjet

  5 vjet


  Informacione Teknike 

  Vitra Win-s Koke+Zorre Dushi/Gurp Dushi/Vaske/Bideje

  • Grup lavamani Vitra WIN-S (VI-A42594EXP)
  • Grup bideje Vitra WIN-S (VI-A42573EXP)
  • Grup Dushi Win-s Vitra (VI-A42676EXP)
  • Koke+Zorre Dushi Vitrea Win-S (VI-A45692EXP)
  • Produkte te një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
  • Te krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.
  • Grupet Vitra Win-S te lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

  Informacione teknike

   

  Grup Lavamani 

  Grup Bideje

  Grup Dushi

  Koke+Zorre Dushi

  Marka:

  VITRA

  VITRA

  VITRA

  VITRA 

  Familja:

  WIN-S

  WIN-S

  WIN-S

  WIN-S

  Kodi:

  VI-A42594EXP

  VI-A42573EXP

  VI-A42676EXP

  VI-A45692EXP

  Perfshihet pileta:

  Po

  Po

  Po

  -

  Perfshihen tubat fleksibël:

  Po

  Po

  Po

  -

  Materiali:

  Krom 

  Krom 

  Krom 

  Krom 

  Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

  EN ISO 3822

  EN ISO 3822

  EN ISO 3822

  EN ISO 3822

  Permasat 

  H/W/D (mm)

  142/46/127 mm

   142/46/127 mm

   142/46/127 mm

  15/10 cm 

  Garancia:

  5 vjet

  5 vjet

  5 vjet

  5 vjet 


  Artikuj të lidhur