Salishent Grb GRBS-055033
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Salishent Grb GRBS-055033

Available:Në gjëndje
3,340 Lek
Image
Secure
Salishent Grb GRBS-055033
 • Salishent nga marka e mirenjohur GRBS-055033
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • I lehtë dhe praktik në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.


Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 SPANJE

Materiali I jashtem

 Metal krom 

Perfshihet koke dushi

 Po (Vetem koke dushi)

Gjatesia e tubit te dushit

 17 cm

Buton sigurie (38')

 -

Termostat

 -

Lidhja me rrjetin

 -

Rregullues lartesise

 PO

Garancia

 5 VJET

 

Përmasat

Lartesia 

 79-99 cm

Diametri i kokes

 -

Diametri i tubit

 2.5 cm

Salishent Grb GRBS-055033
 • Salishent nga marka e mirenjohur GRBS-055033
 • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • I lehtë dhe praktik në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.


Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 SPANJE

Materiali I jashtem

 Metal krom 

Perfshihet koke dushi

 Po (Vetem koke dushi)

Gjatesia e tubit te dushit

 17 cm

Buton sigurie (38')

 -

Termostat

 -

Lidhja me rrjetin

 -

Rregullues lartesise

 PO

Garancia

 5 VJET

 

Përmasat

Lartesia 

 79-99 cm

Diametri i kokes

 -

Diametri i tubit

 2.5 cm