Pastrues universal LOCTITE SF 7840, 5l

6,300 Lek
Sale
LOCTITE SF 7840Pastrues dhe zgrasator.• Biodegradues.• Pa bazë tretësi,jotoksik, nuk merrzjarr.• Mund të hollohet meujë.• Pastron grason, vajin,lëngjet për prerjedhe papastërtitë eoficinave.

Instock

Përshkrimi

LOCTITE SF 7840
Pastrues dhe zgrasator.
• Biodegradues.
• Pa bazë tretësi,
jotoksik, nuk merr
zjarr.
• Mund të hollohet me
ujë.
• Pastron grason, vajin,
lëngjet për prerje
dhe papastërtitë e
oficinave.

Artikuj të lidhur