Panel diellor Hercules Solar 200 L

123,700 Lek
Sale Sold out
Panel diellor Hercules Solar 200 L Kursimi i energjisë është kryefjala e ditëve të sotme. HERCULES është partneri i ri, i cili do të kujdeset për financat tuaj. Një panel i dedikuar për tarracat e shtëpive. Materiali i brendshem i bolierit qelq-porcelan ju garanton cilësi dhe pastërti të ujit. Cdo...

Instock

Përshkrimi

Panel diellor Hercules Solar 200 L

  • Kursimi i energjisë është kryefjala e ditëve të sotme. HERCULES është partneri i ri, i cili do të kujdeset për financat tuaj.
  • Një panel i dedikuar për tarracat e shtëpive. Materiali i brendshem i bolierit qelq-porcelan ju garanton cilësi dhe pastërti të ujit.
  • Cdo lidhje midis pasqyrave dhe bolierit bëhet nga tuba inoksi çka garanton jetëgjatësi të panelit.
  • Kapaciteti 200 Litra
  • Transport dhe montim FALAS në të gjithë Shqipërinë
  • 5 vite GARANCI
  • Prodhim Grek

Informacionet teknike

Marka Hercules 
Siperfaqja 2x3m
Kapaciteti 200 lt
Pasqyrat 2
Rezistenca elektrike Fuqia 4kW me termostat me katër pole.
Izolimi Izolim poliuretani 5 cm(Pa CFC )
Mbrojtja nga elektroliza Nga shufra magnezi 22x300mm
Garancia 5 vite

 

Permasat

Gjatesia e bolierit  120 cm
Diametri i bolierit  54 cm
Pesha e bolierit  65 kg

Artikuj të lidhur