LOCTITE LB 8192, 400ml Lubrifikante
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LOCTITE LB 8192, 400ml Lubrifikante

Available:Në gjëndje
4,350 Lek
Image
Secure
LOCTITE
LB 8192
• Lubrifikant për
sipërfaqe metalike dhe
jo-metalike.
• Formon një sipërfaqe të
rrëshqitshme për lëvizje
të lirë.
• Parandalon akumulimin
e pluhurit dhe pisllëkut
Ofron mbrojtje ndaj
korrozionit.
• Për nastro
transportuese, kulisa
dhe kama.

LOCTITE
LB 8192
• Lubrifikant për
sipërfaqe metalike dhe
jo-metalike.
• Formon një sipërfaqe të
rrëshqitshme për lëvizje
të lirë.
• Parandalon akumulimin
e pluhurit dhe pisllëkut
Ofron mbrojtje ndaj
korrozionit.
• Për nastro
transportuese, kulisa
dhe kama.