LOCTITE EA 3479 500g Stuko Riparues me baze metalike
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

LOCTITE EA 3479 500g Stuko Riparues me baze metalike

Available:Në gjëndje
8,700 Lek
Image
Secure
LOCTITE
EA 3479
• Rindërton, riparon
pjesë metalike të
veshura që I nënshtrohen
aplikimeve
në temperatura të
larta gjatë përdorimit.
Ngjitës epoksidi me dy
komponent të përforcuar
me pluhur alumini,
që nuk kullon.
Përzihet lehtësisht dhe
modelohet për të krijuar
forma të ndryshme sipas
dëshirës. Polimerizon
/ kuron duke lënë si
përfundim një sipërfaqe
antindryshk të ngjashëm
me aluminin.
LOCTITE
EA 3479
• Rindërton, riparon
pjesë metalike të
veshura që I nënshtrohen
aplikimeve
në temperatura të
larta gjatë përdorimit.
Ngjitës epoksidi me dy
komponent të përforcuar
me pluhur alumini,
që nuk kullon.
Përzihet lehtësisht dhe
modelohet për të krijuar
forma të ndryshme sipas
dëshirës. Polimerizon
/ kuron duke lënë si
përfundim një sipërfaqe
antindryshk të ngjashëm
me aluminin.