Kondicioner Mitsubishi Kireia 12000 btu
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Kondicioner Mitsubishi Kireia 12000 btu

Available:Në gjëndje
112,600 Lek
Image
Secure

Kondicioner Mitsubishi Kireia 12000 btu

 • FILTER I PASTER ALERGJEN - Filtri Allergen Clear, i zhvilluar nga MHI, mund të kapë një gamë të gjerë bakteresh, alergjenësh dhe gjithashtu viruse që mund të shkaktojnë komplikime serioze shëndetësore,
 • FRYMONI AJR TË SHËNDETSHËM - Falë veprimit të kombinuar të filtrave antialergjikë dhe fotokatalitikë, KIREIA ruan dhe neutralizon polenin dhe eliminon aromat e këqija. 
 • RRJEDHJA E OPTIMIZUAR E AJRIT - Funksioni automatik 3D siguron shpërndarje dhe qarkullim më të mirë të ajrit në mjedis. Kontrolli i menaxhimit të ajrit rregullon në mënyrë optimale rrjedhën e ajrit, duke kontrolluar automatikisht shpejtësinë e ventilatorit dhe drejtimin e rrjedhës.
 • KONTROLLER SMART- Telekomanda standarde KIREIA garanton përdorim të thjeshtë dhe intuitiv, lejon kontroll të plotë të temperaturës dhe shpërndarjes së ajrit në dhomë.
 • Kohëmatësi javor: deri në 4 programe ditore për një total prej 28 programesh javore.
 • Mënyrat: auto, ftohje, ngrohje, dehumidifikimi dhe ventilim.
 • Funksionet e disponueshme: Eco, Night Setback, Silent.
 • Wi-Fi I PËRFSHIRË- Falë modulit Wifi mundësohet kontrollimi i kondicionerit nëpërmjet aplikacionit për smartfonë dhe tablet. Me aplikacionin, mund të ndizni, fikni, rregulloni temperaturën e dhomës dhe rrjedhën e ajrit të çdo kondicioneri në shtëpinë tuaj.

Informacione teknike

Marka Mitsubishi
Tipi Mural
Lloji Inverter
Kapaciteti 12000 BTU
Energjia qe harxhon ne ngrohje 3.5 KW/orë
Energjia qe harxhon ne ftohje 4.0 KW/ore
Klasa e energjisë në ftohje:  A+++
Klasa e energjisë në ngrohje A++
Niveli i zhurmes  56-58 dB
Garancia 2 vjet

 

Permasat

Gjatesia  769 mm
Gjeresia  210 mm
Lartesia  262 mm

Kondicioner Mitsubishi Kireia 12000 btu

 • FILTER I PASTER ALERGJEN - Filtri Allergen Clear, i zhvilluar nga MHI, mund të kapë një gamë të gjerë bakteresh, alergjenësh dhe gjithashtu viruse që mund të shkaktojnë komplikime serioze shëndetësore,
 • FRYMONI AJR TË SHËNDETSHËM - Falë veprimit të kombinuar të filtrave antialergjikë dhe fotokatalitikë, KIREIA ruan dhe neutralizon polenin dhe eliminon aromat e këqija. 
 • RRJEDHJA E OPTIMIZUAR E AJRIT - Funksioni automatik 3D siguron shpërndarje dhe qarkullim më të mirë të ajrit në mjedis. Kontrolli i menaxhimit të ajrit rregullon në mënyrë optimale rrjedhën e ajrit, duke kontrolluar automatikisht shpejtësinë e ventilatorit dhe drejtimin e rrjedhës.
 • KONTROLLER SMART- Telekomanda standarde KIREIA garanton përdorim të thjeshtë dhe intuitiv, lejon kontroll të plotë të temperaturës dhe shpërndarjes së ajrit në dhomë.
 • Kohëmatësi javor: deri në 4 programe ditore për një total prej 28 programesh javore.
 • Mënyrat: auto, ftohje, ngrohje, dehumidifikimi dhe ventilim.
 • Funksionet e disponueshme: Eco, Night Setback, Silent.
 • Wi-Fi I PËRFSHIRË- Falë modulit Wifi mundësohet kontrollimi i kondicionerit nëpërmjet aplikacionit për smartfonë dhe tablet. Me aplikacionin, mund të ndizni, fikni, rregulloni temperaturën e dhomës dhe rrjedhën e ajrit të çdo kondicioneri në shtëpinë tuaj.

Informacione teknike

Marka Mitsubishi
Tipi Mural
Lloji Inverter
Kapaciteti 12000 BTU
Energjia qe harxhon ne ngrohje 3.5 KW/orë
Energjia qe harxhon ne ftohje 4.0 KW/ore
Klasa e energjisë në ftohje:  A+++
Klasa e energjisë në ngrohje A++
Niveli i zhurmes  56-58 dB
Garancia 2 vjet

 

Permasat

Gjatesia  769 mm
Gjeresia  210 mm
Lartesia  262 mm