KASET INKASO KONSTRUKT I PLOT 8CM
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

KASET INKASO KONSTRUKT I PLOT 8CM

Available:Në gjëndje
14,900 Lek
Image
Secure

KASET INKASO KONSTRUKT I PLOT 8CM

 • KASET INKASO KONSTRUKT I PLOT 8CM me cisterne te fshehur 2.5/4 litra. Me kornizën dhe sternën e fshehur pas murit, kornizat Vitra ju japin liri të plotë kur dizajnoni banjën tuaj perfekte. 
 • Kornizat e varura në mur të Vitra-s i nënshtrohen testeve rigoroze të besueshmërisë dhe performancës në objektet e prodhimit të Vitra-s.
 • Kursimi i ujit- WC-të e kursimit të ujit kanë një strukturë të veçantë tas dhe janë projektuar posaçërisht për t'u larë me vëllime uji më të ulët (2,5/4 litra) dhe normal (3/6 litra). Kjo do të thotë që duke përdorur më pak ujë, ndërkohë që e mbajnë shpëlarjen efikase, këto WC që kursejnë ujin përfitojnë ju dhe mjedisin përreth jush.
 • Kursimi i hapësirës-Një tualet i varur në mur zë më pak hapësirë ​​se një WC standarde dhe konvencionale dhe instalimi i fshehur ofron fleksibilitet në hapësira të mbyllura. 
 • WRAS-Skema këshilluese për rregulloret e ujit – Qëllimi i kësaj është të kontribuojë në mbrojtjen e shëndetit publik duke parandaluar kontaminimin e furnizimeve publike me ujë dhe duke inkurajuar përdorimin efikas të ujit duke promovuar dhe lehtësuar pajtueshmërinë me Rregulloret e Furnizimit me Ujë (pajisjet e Ujit) dhe Rregulloret Skoceze të Ujit .

Informacione Teknike

Marka:

VitrA

Origjina:

Turqi

Seria:

Valarte

Kodi:

748-5800-02

Montimi:

Ne mur 

Materiali i kasetës:

Qeramikë

Ngjyra:

E bardhë

Kapaciteti i ujit:

2.5/4 litra

Garancia:

10 vjet

 

KASET INKASO KONSTRUKT I PLOT 8CM

 • KASET INKASO KONSTRUKT I PLOT 8CM me cisterne te fshehur 2.5/4 litra. Me kornizën dhe sternën e fshehur pas murit, kornizat Vitra ju japin liri të plotë kur dizajnoni banjën tuaj perfekte. 
 • Kornizat e varura në mur të Vitra-s i nënshtrohen testeve rigoroze të besueshmërisë dhe performancës në objektet e prodhimit të Vitra-s.
 • Kursimi i ujit- WC-të e kursimit të ujit kanë një strukturë të veçantë tas dhe janë projektuar posaçërisht për t'u larë me vëllime uji më të ulët (2,5/4 litra) dhe normal (3/6 litra). Kjo do të thotë që duke përdorur më pak ujë, ndërkohë që e mbajnë shpëlarjen efikase, këto WC që kursejnë ujin përfitojnë ju dhe mjedisin përreth jush.
 • Kursimi i hapësirës-Një tualet i varur në mur zë më pak hapësirë ​​se një WC standarde dhe konvencionale dhe instalimi i fshehur ofron fleksibilitet në hapësira të mbyllura. 
 • WRAS-Skema këshilluese për rregulloret e ujit – Qëllimi i kësaj është të kontribuojë në mbrojtjen e shëndetit publik duke parandaluar kontaminimin e furnizimeve publike me ujë dhe duke inkurajuar përdorimin efikas të ujit duke promovuar dhe lehtësuar pajtueshmërinë me Rregulloret e Furnizimit me Ujë (pajisjet e Ujit) dhe Rregulloret Skoceze të Ujit .

Informacione Teknike

Marka:

VitrA

Origjina:

Turqi

Seria:

Valarte

Kodi:

748-5800-02

Montimi:

Ne mur 

Materiali i kasetës:

Qeramikë

Ngjyra:

E bardhë

Kapaciteti i ujit:

2.5/4 litra

Garancia:

10 vjet