Kabëll elektrik fleksibël, (jeshile/verdhë), rezistent ndaj zjarrit
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Kabëll elektrik fleksibël, (jeshile/verdhë), rezistent ndaj zjarrit

Available:Në gjëndje
29 Lek
Size
Image
Secure

Kabëll fleksibël, me përbërje nga polyvinyl chloride termoplastik dhe me përcjellës bakri. Shkalla e izolimit normale. I aplikueshëm për instalime elektrike të brendshme dhe rezistent ndaj temperaturave. I prodhuar në ngjyrat standarte gri, e zezë, e kuqe, blu, kafe, e verdhë, jeshile etj. Gjatë instalimit duhet patur kujdes të mos bashkohen me objekte me temperaturë më të madhe se 85°.

 • Tipi : Percjelles elektrike
 • Certifikata : ISO9001/2000
 • Tensioni : N07VK-K 240V
 • Ngjyra : Kuqe
 • Paketimi : 100m
 • Seksioni (mm²) : 1.5
 • Materiali i izolimit : PVCR2
 • Temperatura e punës : +5°C – +60° C on the conductor

Kabëll fleksibël, me përbërje nga polyvinyl chloride termoplastik dhe me përcjellës bakri. Shkalla e izolimit normale. I aplikueshëm për instalime elektrike të brendshme dhe rezistent ndaj temperaturave. I prodhuar në ngjyrat standarte gri, e zezë, e kuqe, blu, kafe, e verdhë, jeshile etj. Gjatë instalimit duhet patur kujdes të mos bashkohen me objekte me temperaturë më të madhe se 85°.

 • Tipi : Percjelles elektrike
 • Certifikata : ISO9001/2000
 • Tensioni : N07VK-K 240V
 • Ngjyra : Kuqe
 • Paketimi : 100m
 • Seksioni (mm²) : 1.5
 • Materiali i izolimit : PVCR2
 • Temperatura e punës : +5°C – +60° C on the conductor