Grup lavamani Vitra Win-S
Grup lavamani Vitra Win-S
Grup lavamani Vitra Win-S

Grup lavamani Vitra Win-S

4,900 Lek
5,100 Lek
Grup lavamani Vitra Win-S (VI-A42594EXP) Grup lavamani Vitra WIN S VI-A42594EXP Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht  Grup lavamani Vitra Win-S E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. *Kliko ketu per te pare...

Instock

Përshkrimi

Grup lavamani Vitra Win-S (VI-A42594EXP)

  • Grup lavamani Vitra WIN S VI-A42594EXP
  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
  • Grup lavamani Vitra Win-S E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione teknike

Marka:

VITRA

Origjina:

Turqi

Familja:

WIN S

Kodi:

VI-A42594EXP

Perfshihet pileta:

Po

Perfshihen tubat fleksibël:

Po

Lidhja me rrjetin:

3/8"

Materiali:

Krom , Qeramike

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

EN ISO 3822

Garancia:

10 vjet


Përmasat

Lartësia (në cm):

14.2 cm

Diametri (në cm):

4.6 cm

Artikuj të lidhur