Grup Dushi Win-s Vitra
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Grup Dushi Win-s Vitra

Available:Në gjëndje
5,400 Lek
Image
Secure
Grup Dushi Win-s Vitra (VI-A42676EXP)
 • Grup dushi/Vaske Win-s Vitra
 • Sipërfaqja e rubinetave VitrA nuk njolloset, nuk le shenja gishtash dhe shkëlqen .
 • Rubinetat nuk preken nga bakteret dhe nuk ndryshken me kalimin e kohës
 • Të gjithë rubinetat VitrA janë testuar për rezistencën e sipërfaqes ndaj ndikimeve të jashtme, për cilësinë e ndërtimit
 • Vrimat e montimit: 2 vrima
 • Gjatësia e grykës: 18.8 cm

Informacione teknike

Marka:

Vitra

Origjina:

Turqi

Seria:

Win-S

Kodi:

VI-A42676EXP

Materiali i jashtëm:

Metal i kromuar

Ngjyra:

E kromuar

Montimi :

Ne mur

Gjatësia e tubit fleksibël:

-

Numri i funksioneve të dushit:

-

Përfshihet tubi i dushi:

-

Gjatësia e tubit të dushit:

-

Përfshihet mbajtëse koke dushi:

-

Lidhja me rrjetin:

G1/2"

Garancia:

10 vjet

 

Përmasat

Gjatësia (në cm):

14.8 cm

Gjerësia (në cm):

15 cm

Grup Dushi Win-s Vitra (VI-A42676EXP)
 • Grup dushi/Vaske Win-s Vitra
 • Sipërfaqja e rubinetave VitrA nuk njolloset, nuk le shenja gishtash dhe shkëlqen .
 • Rubinetat nuk preken nga bakteret dhe nuk ndryshken me kalimin e kohës
 • Të gjithë rubinetat VitrA janë testuar për rezistencën e sipërfaqes ndaj ndikimeve të jashtme, për cilësinë e ndërtimit
 • Vrimat e montimit: 2 vrima
 • Gjatësia e grykës: 18.8 cm
*Kliko ketu per te pare setin ne OFERTE 

Informacione teknike

Marka:

Vitra

Origjina:

Turqi

Seria:

Win-S

Kodi:

VI-A42676EXP

Materiali i jashtëm:

Metal i kromuar

Ngjyra:

E kromuar

Montimi :

Ne mur

Gjatësia e tubit fleksibël:

-

Numri i funksioneve të dushit:

-

Përfshihet tubi i dushi:

-

Gjatësia e tubit të dushit:

-

Përfshihet mbajtëse koke dushi:

-

Lidhja me rrjetin:

G1/2"

Garancia:

10 vjet

 

Përmasat

Gjatësia (në cm):

14.8 cm

Gjerësia (në cm):

15 cm