Bolier Ariston Velis Evo Plus Ariston
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Bolier Ariston Velis Evo Plus Ariston

Available:Out of Stock
50,000 Lek
Secure
Bolier Ariston Velis Evo Plus Ariston
 • Dizajn modern për një vendosje komode.
 • Ekran inteligjent me prekje BLUE TECH që tregon numrin e dusheve disiponibël.
 • Insialim vertikal ose horizontal.
 • Programim ditor
 • Sistem sigurie ABS 2.0 në raste kur energjia dhe uji mungojnë.
 • Veshja e depozitës prej titani. 
 • Bolier me dopjo strukturë, me kapacitet 50/80/100 l
 • Me aftesitë e larta teknologjike, Velis Evo Plus përbën një standart të ri të kompletuar të komfortit. 

Informacione teknike

Marka

 Ariston

Origjina

 ITALI

Kodi
 • 3626148
 • 3626149
 • 36261410

Instalimi

 Vertikal/Horizontal

Klasi energjise

 B

Fuqia

 1500 WATT

Tensioni

 230 V

Vellimi brendshem

 50-80-100L

Termostat mekanik

 Po

Mbrojtje nga mbinxehja

 Po

Kontroll i temperatures

 Po (Max 80')

Presioni

 8bar

Opsione shtese

 Ekran Blue Tech

Garancia

 3 vjet

 

Permasat

 

50 L 80 L 100L

Pesha 

21.7 KG

28.3 KG

32.2 KG

Permasat

405x776x275 mm

695x1066x275 mm

880x1251x275 mm

Bolier Ariston Velis Evo Plus Ariston
 • Dizajn modern për një vendosje komode.
 • Ekran inteligjent me prekje BLUE TECH që tregon numrin e dusheve disiponibël.
 • Insialim vertikal ose horizontal.
 • Programim ditor
 • Sistem sigurie ABS 2.0 në raste kur energjia dhe uji mungojnë.
 • Veshja e depozitës prej titani. 
 • Bolier me dopjo strukturë, me kapacitet 50/80/100 l
 • Me aftesitë e larta teknologjike, Velis Evo Plus përbën një standart të ri të kompletuar të komfortit. 

Informacione teknike

Marka

 Ariston

Origjina

 ITALI

Kodi
 • 3626148
 • 3626149
 • 36261410

Instalimi

 Vertikal/Horizontal

Klasi energjise

 B

Fuqia

 1500 WATT

Tensioni

 230 V

Vellimi brendshem

 50-80-100L

Termostat mekanik

 Po

Mbrojtje nga mbinxehja

 Po

Kontroll i temperatures

 Po (Max 80')

Presioni

 8bar

Opsione shtese

 Ekran Blue Tech

Garancia

 3 vjet

 

Permasat

 

50 L 80 L 100L

Pesha 

21.7 KG

28.3 KG

32.2 KG

Permasat

405x776x275 mm

695x1066x275 mm

880x1251x275 mm