BOLIER 80L VERTIKAL SI ECC ELECTROLUX
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

BOLIER 80L VERTIKAL SI ECC ELECTROLUX

Available:Out of Stock
49,490 Lek 59,990 Lek
Secure

BOLIER 80L VERTIKAL ELECTROLUX

Disa nga karakteritikat dhe pikat më të forta të bolierit SI ECC ELECTROLUX 80L:

 • Teknologjia digital INVERTER- e cila ka për qëllim zvogëlimin e ngarkesës në rrjetin elektrik.Falë kësaj teknologjie, energjia elektrike dhe burimi i funksionimit të elementeve të ngrohjes kursehen, pasi elementët e ngrohjes nuk punojnë më me kapacitet të plotë kur nuk është e nevojshme.
 • Teknologji SMART MEMORY- ku pajisja, bazuar në përdorimin tuaj, do të hartojë një algoritëm sipas të cilit do të funksionojë në të ardhmen - do të vendosni vetë kur duhet të përgatisë ujë të nxehtë për ju.
 • Wi-Fi i integruar- Lidhja me Wi-Fi bën të mundur kontrollin në distancë të ngrohjes së ujit. Kjo do t'ju lejojë jo vetëm të ngrohni ujin deri në mbërritjen tuaj në temperaturën e kërkuar, por gjithashtu të kurseni ndjeshëm kostot e energjisë.
 • Kontroll inteligjent- Duke përdorur çelësin e kontrollit dhe ekranin LED, mund të vendosni temperaturën e kërkuar të ngrohjes me një saktësi. Gjatë ngrohjes, temperatura aktuale brenda ngrohësit të ujit do të shfaqet në ekranin LED.
 • Regjim ECO- Modeli SI ECC ka një funksion eko-mode, në të cilin uji do të nxehet në një temperaturë prej rreth 55 °C. Në këtë temperaturë, jetëgjatësia e punës e elementit të ngrohjes rritet, uji dezinfektohet dhe gëlqere nuk formohet.
 • Vendosja e kohëmatësit- Ngrohësit e ujit Electrolux sigurojnë aftësinë për të vendosur një kohëmatës ose ngrohje të vonuar - pajisja do të llogarisë në mënyrë të pavarur kohën për ngrohjen e ujit sipas parametrave të përzgjedhura. Thjesht caktoni kohën në të cilën keni nevojë për ujë të nxehtë.
 • Sistemi i sigurisë me shumë nivele- SI ECC ka një sistem sigurie me shumë faza. Një termostat i veçantë parandalon ngrohjen e ujit mbi 75 °C. Valvula e kullimit të sigurisë mbron pajisjen nga presioni i tepërt dhe Pajisja e Shkëputjes së Sigurisë në kabllon elektrik mbron nga rrjedhjet elektrike.

Informacione teknike

Marka:

ELECTROLUX

Familja:

SI ECC

Kategoria:

Bolier

Instalimi:

Vertikal

Klasi energjise:

B

Paneli i kontrollit:

Elektronik

Fuqia

2000 Watt

Tensioni

230 V

Vellimi brendshem:

80L

Sistemi stakues:

PO

Kontrollohet me Wifi:

PO

Mbrojtje nga mbinxehja:

PO

Kontroll i temperatures:

PO

Garancia:

2 vjet

 

Permasat

Gjeresia (ne cm):

55.5 kg

Lartesia (ne cm):

92 cm

Thellesia (ne cm):

35 cm

Pesha (ne kg):

29 kg

BOLIER 80L VERTIKAL ELECTROLUX

Disa nga karakteritikat dhe pikat më të forta të bolierit SI ECC ELECTROLUX 80L:

 • Teknologjia digital INVERTER- e cila ka për qëllim zvogëlimin e ngarkesës në rrjetin elektrik.Falë kësaj teknologjie, energjia elektrike dhe burimi i funksionimit të elementeve të ngrohjes kursehen, pasi elementët e ngrohjes nuk punojnë më me kapacitet të plotë kur nuk është e nevojshme.
 • Teknologji SMART MEMORY- ku pajisja, bazuar në përdorimin tuaj, do të hartojë një algoritëm sipas të cilit do të funksionojë në të ardhmen - do të vendosni vetë kur duhet të përgatisë ujë të nxehtë për ju.
 • Wi-Fi i integruar- Lidhja me Wi-Fi bën të mundur kontrollin në distancë të ngrohjes së ujit. Kjo do t'ju lejojë jo vetëm të ngrohni ujin deri në mbërritjen tuaj në temperaturën e kërkuar, por gjithashtu të kurseni ndjeshëm kostot e energjisë.
 • Kontroll inteligjent- Duke përdorur çelësin e kontrollit dhe ekranin LED, mund të vendosni temperaturën e kërkuar të ngrohjes me një saktësi. Gjatë ngrohjes, temperatura aktuale brenda ngrohësit të ujit do të shfaqet në ekranin LED.
 • Regjim ECO- Modeli SI ECC ka një funksion eko-mode, në të cilin uji do të nxehet në një temperaturë prej rreth 55 °C. Në këtë temperaturë, jetëgjatësia e punës e elementit të ngrohjes rritet, uji dezinfektohet dhe gëlqere nuk formohet.
 • Vendosja e kohëmatësit- Ngrohësit e ujit Electrolux sigurojnë aftësinë për të vendosur një kohëmatës ose ngrohje të vonuar - pajisja do të llogarisë në mënyrë të pavarur kohën për ngrohjen e ujit sipas parametrave të përzgjedhura. Thjesht caktoni kohën në të cilën keni nevojë për ujë të nxehtë.
 • Sistemi i sigurisë me shumë nivele- SI ECC ka një sistem sigurie me shumë faza. Një termostat i veçantë parandalon ngrohjen e ujit mbi 75 °C. Valvula e kullimit të sigurisë mbron pajisjen nga presioni i tepërt dhe Pajisja e Shkëputjes së Sigurisë në kabllon elektrik mbron nga rrjedhjet elektrike.

Informacione teknike

Marka:

ELECTROLUX

Familja:

SI ECC

Kategoria:

Bolier

Instalimi:

Vertikal

Klasi energjise:

B

Paneli i kontrollit:

Elektronik

Fuqia

2000 Watt

Tensioni

230 V

Vellimi brendshem:

80L

Sistemi stakues:

PO

Kontrollohet me Wifi:

PO

Mbrojtje nga mbinxehja:

PO

Kontroll i temperatures:

PO

Garancia:

2 vjet

 

Permasat

Gjeresia (ne cm):

55.5 kg

Lartesia (ne cm):

92 cm

Thellesia (ne cm):

35 cm

Pesha (ne kg):

29 kg