Bolier Hi-Therm 80L V/H
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Bolier Hi-Therm 80L V/H

Available:Out of Stock
14,900 Lek 18,300 Lek
Secure
Bolier Hi-Therm 80L V/H
 • Bolier Hi-Therm 80L V/H është një gjenerues jashtëzakonisht efikas i nxehtësisë për ngrohjen e ujit, i cili punon në bazë të energjisë elektrike dhe kontrollohet me anë të një sistemi të avancuar të rregullimit të temperaturës.
 • Falë teknologjisë së integruar të izolimit nëpërmjet injektimit me presion të poliuretani, produkti ka një shtresë izoluese shumë të trashë , e cila parandalon në mënyrë efektive humbjen e nxehtësisë përmes shtresës së jashtme, duke kursyer energji. 
 • Bolier Hi-Therm 80L V/H ka gjithashtu një sistem sigurie të avancuar, i pajisur me pajisje për mbrojtje nga mbinxehja dhe presioni i tepërt dhe me një termostat për mbylljen automatike të tij kur arrihet temperatura e dëshiruar. 
 • Produkti u prodhua në një linjë prodhimi plotësisht të kompjuterizuar: pjesa e brendshme e rezervuarit u mbulua me një proces të veçantë smalti me silikon , me ndihmën e teknologjisë së aplikimit elektrostatik. 
 • Për më tepër, trajtimi me tekstil me fije qelqi i kryer në furrë në temperaturat 850°C siguron mbrojtje absolute të rezervuarit nga goditjet dhe korrozioni. Anoda shumë e madhe e magnezit gjithashtu i siguron produktit një jetë të gjatë.
 • Bolier Hi-Therm 80L V/H është e lehtë për t'u përdorur, ju duhet vetëm të rregulloni nivelin e dëshiruar të temperaturës dhe sistemi i rregullimit të temperaturës do të sigurojë funksionimin optimal me kalimin e kohës (treguesi i dritës do të informojë përdoruesin nëse kaldaja e ngroh ujin apo jo).

Informacione teknike

Marka

 Hi-Therm

Origjina

 ITALI

Kodi

FE-E300N0RH

Instalimi

 V/H

Klasi energjise

 C

Fuqia

 2000 Watt

Tensioni

 220 -240 V

Vellimi brendshem

 80 L

Termostat mekanik

 Po

Mbrojtje nga mbinxehja

 Po

Kontroll i temperatures

 Po

Presioni

 8bar

Opsione shtese

 -

Garancia

 3 vjet

 

Permasat

Pesha 

25.2 kg

Lartesia

80 cm

Diametri 

43.8 cm

Bolier Hi-Therm 80L V/H
 • Bolier Hi-Therm 80L V/H është një gjenerues jashtëzakonisht efikas i nxehtësisë për ngrohjen e ujit, i cili punon në bazë të energjisë elektrike dhe kontrollohet me anë të një sistemi të avancuar të rregullimit të temperaturës.
 • Falë teknologjisë së integruar të izolimit nëpërmjet injektimit me presion të poliuretani, produkti ka një shtresë izoluese shumë të trashë , e cila parandalon në mënyrë efektive humbjen e nxehtësisë përmes shtresës së jashtme, duke kursyer energji. 
 • Bolier Hi-Therm 80L V/H ka gjithashtu një sistem sigurie të avancuar, i pajisur me pajisje për mbrojtje nga mbinxehja dhe presioni i tepërt dhe me një termostat për mbylljen automatike të tij kur arrihet temperatura e dëshiruar. 
 • Produkti u prodhua në një linjë prodhimi plotësisht të kompjuterizuar: pjesa e brendshme e rezervuarit u mbulua me një proces të veçantë smalti me silikon , me ndihmën e teknologjisë së aplikimit elektrostatik. 
 • Për më tepër, trajtimi me tekstil me fije qelqi i kryer në furrë në temperaturat 850°C siguron mbrojtje absolute të rezervuarit nga goditjet dhe korrozioni. Anoda shumë e madhe e magnezit gjithashtu i siguron produktit një jetë të gjatë.
 • Bolier Hi-Therm 80L V/H është e lehtë për t'u përdorur, ju duhet vetëm të rregulloni nivelin e dëshiruar të temperaturës dhe sistemi i rregullimit të temperaturës do të sigurojë funksionimin optimal me kalimin e kohës (treguesi i dritës do të informojë përdoruesin nëse kaldaja e ngroh ujin apo jo).

Informacione teknike

Marka

 Hi-Therm

Origjina

 ITALI

Kodi

FE-E300N0RH

Instalimi

 V/H

Klasi energjise

 C

Fuqia

 2000 Watt

Tensioni

 220 -240 V

Vellimi brendshem

 80 L

Termostat mekanik

 Po

Mbrojtje nga mbinxehja

 Po

Kontroll i temperatures

 Po

Presioni

 8bar

Opsione shtese

 -

Garancia

 3 vjet

 

Permasat

Pesha 

25.2 kg

Lartesia

80 cm

Diametri 

43.8 cm