Boiler Velis Evo Ariston
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Boiler Velis Evo Ariston

Available:Out of Stock
41,300 Lek
Secure
Boiler Velis Evo Ariston
 • Bolieri Velis Evo krenohet me teknologjinë inovative të rezervuarëve të dyfishtë, duke ofruar më shumë disponueshmëri të ujit të nxehtë ndërsa ofron një dizajn jashtëzakonisht të hollë (27 cm thellësi) për instalime që kursejnë hapësirë.
 • Funksioni i integruar Eco Evo kujton përdorimin tuaj të përditshëm për të kursyer energji dhe për të ulur kostot.
 • Me furnizimin e tij të dyfishtë me energji 1,5 kW, Velis Evo është zgjidhja ideale e Ariston për çdo mjedis.
 • Insialim vertikal ose horizontal.
 • Sistem sigurie ABS 2.0 në raste kur energjia dhe uji mungojnë.
 • Teknologjia e rezervuarëve të dyfishtë që siguron 16% më shumë ujë të nxehtë
 • Vlerësimi më i mire ne klasen ERP
 • Sistem sigurie anti-legionella dhe ABS
 • Kohë të shpejta të rinxehjes, dush gati për 50 minuta
 • Duhet të instalohet me kompletin e dhënë pa ventilim
 • 5 vjet garanci

 Informacione teknike

Marka

 Ariston

Origjina

 ITALI

Tipi

 2 depozita

Instalimi

 Vertikal/Horizontal

Klasi energjise

 C

Fuqia

 1500Watt

Tensioni

 220-240 V

Vellimi brendshem

 50-80-100L

Termostat mekanik

 Po

Mbrojtje nga mbinxehja

 Po

Kontroll i temperatures

 Po (Max 85')

Presioni

 8bar

Opsione shtese

 Eco , funksioni dushit

Garancia

 3 vjet

 

Permasat

Pesha 

24 kg

Lartesia

75 cm

Diametri 

44 cm

Boiler Velis Evo Ariston
 • Bolieri Velis Evo krenohet me teknologjinë inovative të rezervuarëve të dyfishtë, duke ofruar më shumë disponueshmëri të ujit të nxehtë ndërsa ofron një dizajn jashtëzakonisht të hollë (27 cm thellësi) për instalime që kursejnë hapësirë.
 • Funksioni i integruar Eco Evo kujton përdorimin tuaj të përditshëm për të kursyer energji dhe për të ulur kostot.
 • Me furnizimin e tij të dyfishtë me energji 1,5 kW, Velis Evo është zgjidhja ideale e Ariston për çdo mjedis.
 • Insialim vertikal ose horizontal.
 • Sistem sigurie ABS 2.0 në raste kur energjia dhe uji mungojnë.
 • Teknologjia e rezervuarëve të dyfishtë që siguron 16% më shumë ujë të nxehtë
 • Vlerësimi më i mire ne klasen ERP
 • Sistem sigurie anti-legionella dhe ABS
 • Kohë të shpejta të rinxehjes, dush gati për 50 minuta
 • Duhet të instalohet me kompletin e dhënë pa ventilim
 • 5 vjet garanci

 Informacione teknike

Marka

 Ariston

Origjina

 ITALI

Tipi

 2 depozita

Instalimi

 Vertikal/Horizontal

Klasi energjise

 C

Fuqia

 1500Watt

Tensioni

 220-240 V

Vellimi brendshem

 50-80-100L

Termostat mekanik

 Po

Mbrojtje nga mbinxehja

 Po

Kontroll i temperatures

 Po (Max 85')

Presioni

 8bar

Opsione shtese

 Eco , funksioni dushit

Garancia

 3 vjet

 

Permasat

Pesha 

24 kg

Lartesia

75 cm

Diametri 

44 cm