Set hidrosanitare Vitra
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Set hidrosanitare Vitra

Available:Në gjëndje
87,700 Lek
Image
Secure

Set hidrosanitare Vitra 

 • Linja e produkteve të banjës Integra të ofruara nga VitrA përfaqëson mishërimin e stilit dhe besueshmërisë së përjetshme. Të përcaktuara me kthesa të rafinuara dhe një tërheqje minimaliste, këto produkte janë krejtësisht të afta për të transformuar pamjen e çdo mjedisi bashkëkohor. 

Informacione teknike

Seti Vitra Integra Sospeso

Informacione

Bide Integra Sospeso

WC Integra Sospeso

Kapak Integra Soft-Close

Marka:

VitrA

VitrA

VitrA

Origjina:

Turqi

Turqi

Turqi

Kodi:

VI-7042B003-0288

VI-7041B003-0075

VI-110-003R019

Forma:

Rrethore

Rrethore

Rrethore

Materiali:

Qeramike

Qeramike

Porcelan

Ngjyra:

E bardhë me shkelqim

E bardhë me shkelqim

E bardhë me shkelqim

Vendosja:

Sospeso

Sospeso

Sospeso

Perfshihet rubineti:

Jo 

 -

-

Permasat (Gj/Gj/L ne cm)

54/35.5/40 cm 54/35.5/40 cm 43.5/34.5

Garancia:

10 vjet

10 vjet

10 vjet

 

Informacione teknike

Mobilje tualeti Vitra Mia 

 • Mbyllja e ngadaltë: Veçoria vetë-ngadalësuese e sirtarëve dhe dyerve siguron përdorim të sigurt dhe të qetë për fëmijët dhe të moshuarit.
 • Rubineti i lavamanit nuk është i përfshirë.
 • Përfshin kabinetin, lavamanin, pasqyrën dhe ndriçimin Led.
 • 7462l003-0001 Lavaman Vitra është i përfshirë në produkt.
 • Mobilje tualeti VitrA Mia Cordoba eshte Bërë nga Materiali Mdf Lam

Informacione teknike

Marka:

 VitrA

Origjina:

Turqi

Familja:

Mia

Kodi:

VI-75101

Materiali:

MDF Lam / Qeramike

Ngjyra:

Kafe

Ngjyra e lavamanit:

E bardhe

Ndricim Led:

 Po

Opsione shtese:

2 sirtare

Permasat e pasqyres:

78x62 cm 

Permasat e mobiljes:

80x40x60 cm

Garancia:

2 vjet

 

Informacione Teknike 

Vitra Win-s Gurp Dushi/Vaske/Bideje

 • Grup lavamani Vitra WIN S VI-A42594EXP
 • Grup bideje Vitra WIN S VI-A42573EXP
 • Grup Dushi Win-s Vitra (VI-A42676EXP)
 • Produkte te një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • Te krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • Grupet Vitra Win-S te lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione teknike

 

Grup Lavamani 

Grup Bideje

Grup Dushi

Marka:

VITRA

VITRA

VITRA

Origjina:

Turqi

Turqi

Turqi

Familja:

WIN S

WIN S

WIN S

Kodi:

VI-A42594EXP

VI-A42573EXP

(VI-A42676EXP)

Perfshihet pileta:

Po

Po

Po

Perfshihen tubat fleksibël:

Po

Po

Po

Materiali:

Krom 

Krom 

Krom 

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

EN ISO 3822

EN ISO 3822

EN ISO 3822

Permasat 

H/W/D (mm)

142/46/127 mm

 142/46/127 mm

 142/46/127 mm

Garancia:

5 vjet

5 vjet

5 vjet


Set hidrosanitare Vitra 

 • Linja e produkteve të banjës Integra të ofruara nga VitrA përfaqëson mishërimin e stilit dhe besueshmërisë së përjetshme. Të përcaktuara me kthesa të rafinuara dhe një tërheqje minimaliste, këto produkte janë krejtësisht të afta për të transformuar pamjen e çdo mjedisi bashkëkohor. 

Informacione teknike

Seti Vitra Integra Sospeso

Informacione

Bide Integra Sospeso

WC Integra Sospeso

Kapak Integra Soft-Close

Marka:

VitrA

VitrA

VitrA

Origjina:

Turqi

Turqi

Turqi

Kodi:

VI-7042B003-0288

VI-7041B003-0075

VI-110-003R019

Forma:

Rrethore

Rrethore

Rrethore

Materiali:

Qeramike

Qeramike

Porcelan

Ngjyra:

E bardhë me shkelqim

E bardhë me shkelqim

E bardhë me shkelqim

Vendosja:

Sospeso

Sospeso

Sospeso

Perfshihet rubineti:

Jo 

 -

-

Permasat (Gj/Gj/L ne cm)

54/35.5/40 cm 54/35.5/40 cm 43.5/34.5

Garancia:

10 vjet

10 vjet

10 vjet

 

Informacione teknike

Mobilje tualeti Vitra Mia 

 • Mbyllja e ngadaltë: Veçoria vetë-ngadalësuese e sirtarëve dhe dyerve siguron përdorim të sigurt dhe të qetë për fëmijët dhe të moshuarit.
 • Rubineti i lavamanit nuk është i përfshirë.
 • Përfshin kabinetin, lavamanin, pasqyrën dhe ndriçimin Led.
 • 7462l003-0001 Lavaman Vitra është i përfshirë në produkt.
 • Mobilje tualeti VitrA Mia Cordoba eshte Bërë nga Materiali Mdf Lam

Informacione teknike

Marka:

 VitrA

Origjina:

Turqi

Familja:

Mia

Kodi:

VI-75101

Materiali:

MDF Lam / Qeramike

Ngjyra:

Kafe

Ngjyra e lavamanit:

E bardhe

Ndricim Led:

 Po

Opsione shtese:

2 sirtare

Permasat e pasqyres:

78x62 cm 

Permasat e mobiljes:

80x40x60 cm

Garancia:

2 vjet

 

Informacione Teknike 

Vitra Win-s Gurp Dushi/Vaske/Bideje

 • Grup lavamani Vitra WIN S VI-A42594EXP
 • Grup bideje Vitra WIN S VI-A42573EXP
 • Grup Dushi Win-s Vitra (VI-A42676EXP)
 • Produkte te një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • Te krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
 • Grupet Vitra Win-S te lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione teknike

 

Grup Lavamani 

Grup Bideje

Grup Dushi

Marka:

VITRA

VITRA

VITRA

Origjina:

Turqi

Turqi

Turqi

Familja:

WIN S

WIN S

WIN S

Kodi:

VI-A42594EXP

VI-A42573EXP

(VI-A42676EXP)

Perfshihet pileta:

Po

Po

Po

Perfshihen tubat fleksibël:

Po

Po

Po

Materiali:

Krom 

Krom 

Krom 

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës:

EN ISO 3822

EN ISO 3822

EN ISO 3822

Permasat 

H/W/D (mm)

142/46/127 mm

 142/46/127 mm

 142/46/127 mm

Garancia:

5 vjet

5 vjet

5 vjet