Zhbllokues siperfaqeve te korroduara LOCTITE LB 8040, 400ml
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Zhbllokues siperfaqeve te korroduara LOCTITE LB 8040, 400ml

Available:Në gjëndje
1,500 Lek
Image
Secure
LOCTITE LB 8040
• Shokim termik, goditje me të
ftohtë (-40°C) çliron komponentët
e prekur nga ndryshku,
korrozioni dhe ngrënia nda
përdorimi.
• Depërton direkt në pjesën
e ndryshkut me anë të një
aksioni kapilar.
• Pjesët e çliruara mbeten të
lubrifikuara dhe të mbrojtura
nga korrozioni.
LOCTITE LB 8040
• Shokim termik, goditje me të
ftohtë (-40°C) çliron komponentët
e prekur nga ndryshku,
korrozioni dhe ngrënia nda
përdorimi.
• Depërton direkt në pjesën
e ndryshkut me anë të një
aksioni kapilar.
• Pjesët e çliruara mbeten të
lubrifikuara dhe të mbrojtura
nga korrozioni.