WC Vitra Plural Sospeso Black
WC Vitra Plural Sospeso Black
WC Vitra Plural Sospeso Black
WC Vitra Plural Sospeso Black

WC+Kapak Vitra Plural Sospeso Black

70,000 Lek
Sale
WC Vitra Plural Sospeso Black PLURAL është një tualet qeramike e varur në mur. Pamja ikonë e mesit të shekullit të 20-të .  WC Vitra Plural Sospeso Black ofron WC me një dizajn unik. Rezervuari i tyre në mur dhe pajisjet e montimit janë plotësisht të fshehura për një pamje të pastër dhe të...

Instock

Përshkrimi

WC Vitra Plural Sospeso Black

  • PLURAL është një tualet qeramike e varur në mur. Pamja ikonë e mesit të shekullit të 20-të . 
  • WC Vitra Plural Sospeso Black ofron WC me një dizajn unik.
  • Rezervuari i tyre në mur dhe pajisjet e montimit janë plotësisht të fshehura për një pamje të pastër dhe të qetë dhe përzihen bukur me çdo dekor të banjës.‎
  • Për të forcuar harmoni e pandërprerë, ngjyra e menteshës së mbulesës së sediljes mund të përputhet me ngjyrat e rubinetave tuaja.‎
  • Duke eliminuar buzët e vështira për t'u pastruar, kjo teknologji parandalon grumbullimin e mikrobeve ne WC Vitra Plural Sospeso dhe siguron higjienë superiore.‎  

Informacione teknike

Marka

VitrA

Origjina

Turqi

Seria

Plural

Kodi

VI-7830B483-0075

Vendosja 

Sospeso

Materiali i WC

Qeramikë

Ngjyra

E zeze mat

Soft-Close

Po

Garancia

10 vjet

 

Permasa

Gjerësia

36 cm  

Thellësia

54.5 cm 

Artikuj të lidhur