Rubinet_Bideje_Vitra_Root
Rubinet_Bideje_Vitra_Root

Rubinet Bideje Vitra Root

14,500 Lek
Sale
Rubinet Bideje Vitra Root  Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht  Rubinet Bideje Vitra Root E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Informacione teknike Marka  VITRA Origjina  Turqi Familja  ROOT Kodi  VI-A4272436EXP Garancia  10 vjet...

Instock

Përshkrimi

Rubinet Bideje Vitra Root 

  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 
  • Rubinet Bideje Vitra Root E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.

Informacione teknike

Marka

 VITRA

Origjina

 Turqi

Familja

 ROOT

Kodi

 VI-A4272436EXP

Garancia

 10 vjet


Përmasat

Lartesia 14.2 cm

 

Artikuj të lidhur