Vitra Mia Wc + Kapak Sospeso Rrethore
Vitra Mia Wc + Kapak Sospeso Rrethore
Vitra Mia Wc + Kapak Sospeso Rrethore
Vitra Mia Wc + Kapak Sospeso Rrethore
Vitra Mia Wc + Kapak Sospeso Rrethore
Vitra Mia Wc + Kapak Sospeso Rrethore

Vitra Mia Wc + Kapak Sospeso Rrethore

17,500 Lek
Sale
Vitra Mia Wc + Kapak Sospeso Rrethore Gama jonë e Wc-ve VitrA është është një produkt i prodhuar sipas standarteve italiane.  Kombinimi perfekt i dizajnit të bukur, përfshin shumë opsione të ndryshme duke filluar nga stilet klasike deri te dizajnet inovative. Ngjyra e bardhë e porcelanit kombinohet lehtësisht me çdo...

Instock

Përshkrimi

Vitra Mia Wc + Kapak Sospeso Rrethore

  • Gama jonë e Wc-ve VitrA është është një produkt i prodhuar sipas standarteve italiane. 
  • Kombinimi perfekt i dizajnit të bukur, përfshin shumë opsione të ndryshme duke filluar nga stilet klasike deri te dizajnet inovative. Ngjyra e bardhë e porcelanit kombinohet lehtësisht me çdo dekor.
  • Dizenjuar në linja perfekte, kjo bide ofron raportin ideal përmasë-formë që përmbush nevojat tuaja. 
  • Shtojini banjës tuaj një produkt praktik dhe cilësor!

Informacione teknike

Marka:

VitrA

Origjina:

Turqi

Kodi:

VI-7510B003-0075

Forma:

Rrethore

Materiali i WC:

Qeramike

Materiali i kapakut:

Duroplast

Ngjyra:

E bardhë me shkelqim

Vendosja:

Sospeso

Soft-Close:

Po

Garancia:

10 vjet

 

Përmasat e WC

Gjatësia (në cm):

54 cm

Gjerësia (në cm):

35.5 cm

Lartësia (në cm):

40 cm


Përmasat e Kapakut

Gjatësia (në cm):

43.5 cm

Gjerësia (në cm):

34.5 cm

 

Artikuj të lidhur