Kapak Rrethor Vitra Mia

5,000 Lek
Sale
 Kapak Rrethor Vitra Mia Kapak tualeti VitrA, material duroplasti, në ngjyrë të bardhë. Materiali përbërës është i rehatshëm dhe pastrohet lehtësisht, duke e bërë këtë produkt të përshtatshëm për ambjentin tuaj.   Informacionet teknike Marka VitrA Kodi VI-108-003-009  Origjina Turqi Seria Integra Materiali Duroplast Forma Ovale Ngjyra E bardhë Soft-Close Po Garancia...

Instock

Përshkrimi

 Kapak Rrethor Vitra Mia

  • Kapak tualeti VitrA, material duroplasti, në ngjyrë të bardhë.
  • Materiali përbërës është i rehatshëm dhe pastrohet lehtësisht, duke e bërë këtë produkt të përshtatshëm për ambjentin tuaj.  

Informacionet teknike

Marka

VitrA

Kodi

VI-108-003-009 

Origjina

Turqi

Seria

Integra

Materiali

Duroplast

Forma

Ovale

Ngjyra

E bardhë

Soft-Close

Po

Garancia

10 vjet

 

Permasat

Gjatësia

45.7 cm

Gjerësia

36.4 cm 


Artikuj të lidhur