Ndriçues spot Eglo 80383 Einbauspot 12V
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues spot Eglo 80383 Einbauspot 12V

Available:Në gjëndje
1,200 Lek
Image
Secure
Ndriçues spot Eglo. Modeli 80383 pjesë e koleksionit Einbauspot 12V
I krijuar për ambientet e brendshme me një ndriçim mjaftë cilësor.
I veçantë dhe i bukur.
Materiali tepër cilësor i çelikut në ngjyrë bronzi
Ndriçimi MR16

Përmasat
Lartësia (në mm) 5
Diametri (në mm) 85
Thellësia e instalimit (në mm) 60
Ndërprerja (në mm) 68

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 3
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 12V
Numri i llambave dhe fuqia 1X20W
Ndriçues spot Eglo. Modeli 80383 pjesë e koleksionit Einbauspot 12V
I krijuar për ambientet e brendshme me një ndriçim mjaftë cilësor.
I veçantë dhe i bukur.
Materiali tepër cilësor i çelikut në ngjyrë bronzi
Ndriçimi MR16

Përmasat
Lartësia (në mm) 5
Diametri (në mm) 85
Thellësia e instalimit (në mm) 60
Ndërprerja (në mm) 68

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 3
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 12V
Numri i llambave dhe fuqia 1X20W