Sistem standart filtrimi RO me mineralizim/pompe Ecosoft
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Sistem standart filtrimi RO me mineralizim/pompe Ecosoft

Available:Në gjëndje
47,900 Lek
Image
Secure
 • Sistem filtrimi standart me mineralizim/pompe Ecosoft.
 • Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft Standard me filtër mineral është krijuar për pastrimin e ujit në nivelin molekular dhe pasurimin e tij me minerale thelbësore. Kapaciteti i filtrit - 7L në orë.
 • Filtri pastron ujin nga 99.8% e ndotësve dhe është i pajisur me pompë shtytëse për të dhënë presion 3 bar të nevojshëm.
 • Sistem filtrimi standart me mineralizim/pompe Ecosoft.
 • Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft Standard me filtër mineral është krijuar për pastrimin e ujit në nivelin molekular dhe pasurimin e tij me minerale thelbësore. Kapaciteti i filtrit - 7L në orë.
 • Filtri pastron ujin nga 99.8% e ndotësve dhe është i pajisur me pompë shtytëse për të dhënë presion 3 bar të nevojshëm.