Sistem Standart Filtrimi RO Pure me mineralizim
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Sistem Standart Filtrimi RO Pure me mineralizim

Available:Out of Stock
34,900 Lek
Secure
Sistem Filtrimi RO Pure me mineralizim
 • Sistem Filtrimi Standart Me Mineralizim Ecosoft.
 • Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft Standard me filtër mineral është krijuar për pastrimin e ujit në nivelin molekular dhe pasurimin e tij me minerale thelbësore.
 • Kapaciteti i filtrit - 7 l / h.
 • Filtri pastron ujin nga 99.8% e ndotësve.
Sistem Filtrimi RO Pure me mineralizim
 • Sistem Filtrimi Standart Me Mineralizim Ecosoft.
 • Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft Standard me filtër mineral është krijuar për pastrimin e ujit në nivelin molekular dhe pasurimin e tij me minerale thelbësore.
 • Kapaciteti i filtrit - 7 l / h.
 • Filtri pastron ujin nga 99.8% e ndotësve.