Set Wc+Kapak+Kasete+Bide Vitra S20 Tokesore
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Set Wc+Kapak+Kasete+Bide Vitra S20 Tokesore

Available:Në gjëndje
37,500 Lek
Image
Secure

Set Wc+Kapak+Kasete+Bide Vitra S20 Tokesore

 • Koleksioni S20 VitrA është një WC e shkëlqyer e nivelit fillestar, që ofron cilësi të qëndrueshme dhe një WC të thjeshtë, por të punuar mirë, që kryen punën dhe do të zgjasë për vitet në vijim.
 • Ky dizajn i thjeshtë dhe tërheqës është i lehtë për t'u kombinuar me të gjitha llojet e pjesëve të tjera të banjës duke e bërë atë një dizajn të shkëlqyeshëm me shumë detyra që mund të përshtatet me një shumëllojshmëri të madhe të stileve moderne të banjës.
 • Praktikisht, Set Wc+Kapak+Kasete+Bide Vitra S20 Tokesore vjen me opsionin e mbylljes së butë ose sediljes standarde me mentesha. 
 • Cisterna është një tip modern i dyfishtë dhe aktivizohet nga një buton i kromuar në majë të cisternës. 
 • Nuk mund të gaboni me Set Wc+Kapak+Kasete+Bide Vitra S20 Tokesore për çdo banjë moderne, cilësi të qëndrueshme me një çmim të mahnitshëm!

Informacione teknike

Informacione

Bide S20 tokesore 

WC S20 tokesore

Kasete Porcelani Monobllok

Kapak Duroplast

Marka:

VitrA

VitrA

VitrA

VitrA

Origjina:

Turqi

Turqi

Turqi

Turqi

Kodi:

VI-5509L003-0288

VI-5512L003-0096

VI-5514B003-5450

VI-77-003-001


Forma:

Harkore

Harkore

Harkore

Harkore

Materiali:

Qeramike

Qeramike

Porcelan

Duroplast

Ngjyra:

E bardhë me shkelqim

E bardhë me shkelqim

E bardhë me shkelqim

E bardhë me shkelqim

Vendosja:

Tokesore

Tokesore

Monobllok

 Soft Close

Perfshihet rubineti:

Jo 

 -

-

 -

Garancia:

10 vjet

10 vjet

10 vjet

 10 vjet

 

Përmasat

Permasat 

Bide S20 tokesore

WC S20 tokesore

Kapak Duroplast

Gjatësia (në cm): 

54 cm

 54 cm

 43.5 cm

Gjerësia (në cm): 

35.5 cm

 35.5 cm

 34.5 cm

Lartësia (në cm): 

40 cm

 40 cm

 

Set Wc+Kapak+Kasete+Bide Vitra S20 Tokesore

 • Koleksioni S20 VitrA është një WC e shkëlqyer e nivelit fillestar, që ofron cilësi të qëndrueshme dhe një WC të thjeshtë, por të punuar mirë, që kryen punën dhe do të zgjasë për vitet në vijim.
 • Ky dizajn i thjeshtë dhe tërheqës është i lehtë për t'u kombinuar me të gjitha llojet e pjesëve të tjera të banjës duke e bërë atë një dizajn të shkëlqyeshëm me shumë detyra që mund të përshtatet me një shumëllojshmëri të madhe të stileve moderne të banjës.
 • Praktikisht, Set Wc+Kapak+Kasete+Bide Vitra S20 Tokesore vjen me opsionin e mbylljes së butë ose sediljes standarde me mentesha. 
 • Cisterna është një tip modern i dyfishtë dhe aktivizohet nga një buton i kromuar në majë të cisternës. 
 • Nuk mund të gaboni me Set Wc+Kapak+Kasete+Bide Vitra S20 Tokesore për çdo banjë moderne, cilësi të qëndrueshme me një çmim të mahnitshëm!

Informacione teknike

Informacione

Bide S20 tokesore 

WC S20 tokesore

Kasete Porcelani Monobllok

Kapak Duroplast

Marka:

VitrA

VitrA

VitrA

VitrA

Origjina:

Turqi

Turqi

Turqi

Turqi

Kodi:

VI-5509L003-0288

VI-5512L003-0096

VI-5514B003-5450

VI-77-003-001


Forma:

Harkore

Harkore

Harkore

Harkore

Materiali:

Qeramike

Qeramike

Porcelan

Duroplast

Ngjyra:

E bardhë me shkelqim

E bardhë me shkelqim

E bardhë me shkelqim

E bardhë me shkelqim

Vendosja:

Tokesore

Tokesore

Monobllok

 Soft Close

Perfshihet rubineti:

Jo 

 -

-

 -

Garancia:

10 vjet

10 vjet

10 vjet

 10 vjet

 

Përmasat

Permasat 

Bide S20 tokesore

WC S20 tokesore

Kapak Duroplast

Gjatësia (në cm): 

54 cm

 54 cm

 43.5 cm

Gjerësia (në cm): 

35.5 cm

 35.5 cm

 34.5 cm

Lartësia (në cm): 

40 cm

 40 cm