Set Wc+Kapak+Bide Vitra Equal Sospeso
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Set Wc+Kapak+Bide Vitra Equal Sospeso

Available:Në gjëndje
55,900 Lek
Image
Secure

Set Wc+Kapak+Bide Vitra Equal Sospeso

 • Set Wc+Kapak+Bide Vitra Equal Sospeso është i pajisur me një sistem pa buzë, që garanton higjienë më të madhe se një sistem wc i tipit tradicional. 
 • Vëllimi i shkarkimit: 3 litra me butonin e vogël të shkarkimit, 6 litra me butonin e madh të shkarkimit.
 • Sipërfaqe antibakteriale, e cila redukton rritjen e baktereve me më shumë se 99.9% (VitrAhygiene).
 • Wc Equal Vitra Sospeso eshte pa buzë, prandaj nuk ka zona të fshehura për depozitime dhe ndotje.
 • Rrjedhje inovative e ujit për rezultat të përsosur shpëlarjeje (VitrAflush 2.0) veçanërisht i lehtë për t'u pastruar për shkak të sipërfaqes qeramike kundër papastërtive (VitrAclean).
 • Shtojini banjës tuaj një produkt praktik dhe cilësor si Seti Wc+Kapak+Bide Vitra Equal Sospeso.

Informacione teknike

Informacione

Bide Equal Sospeso

WC Equal Sospeso

Kapak Slim-Soft Close

Marka:

VitrA

VitrA

VitrA

Kodi:

VI-7246B403-0288

VI-7245B403-0075


VI-119-003R009


Forma:

Katrore 

Katrore

Katrore

Materiali:

Qeramike

Qeramike

Duroplast

Ngjyra:

E bardhë me shkelqim

E bardhë me shkelqim

E bardhë me shkelqim

Vendosja:

Tokesore

Tokesore

 Soft Close

Perfshihet rubineti:

Jo 

 -

 -

Garancia:

10 vjet

10 vjet

10 vjet

 

Përmasat

Permasat 

Bide S20 tokesore

WC S20 tokesore

Gjatësia (në cm): 

54 cm

54 cm

Gjerësia (në cm): 

39.5 cm

39.5 cm

Lartësia (në cm): 

40 cm

40 cm

Set Wc+Kapak+Bide Vitra Equal Sospeso

 • Set Wc+Kapak+Bide Vitra Equal Sospeso është i pajisur me një sistem pa buzë, që garanton higjienë më të madhe se një sistem wc i tipit tradicional. 
 • Vëllimi i shkarkimit: 3 litra me butonin e vogël të shkarkimit, 6 litra me butonin e madh të shkarkimit.
 • Sipërfaqe antibakteriale, e cila redukton rritjen e baktereve me më shumë se 99.9% (VitrAhygiene).
 • Wc Equal Vitra Sospeso eshte pa buzë, prandaj nuk ka zona të fshehura për depozitime dhe ndotje.
 • Rrjedhje inovative e ujit për rezultat të përsosur shpëlarjeje (VitrAflush 2.0) veçanërisht i lehtë për t'u pastruar për shkak të sipërfaqes qeramike kundër papastërtive (VitrAclean).
 • Shtojini banjës tuaj një produkt praktik dhe cilësor si Seti Wc+Kapak+Bide Vitra Equal Sospeso.

Informacione teknike

Informacione

Bide Equal Sospeso

WC Equal Sospeso

Kapak Slim-Soft Close

Marka:

VitrA

VitrA

VitrA

Kodi:

VI-7246B403-0288

VI-7245B403-0075


VI-119-003R009


Forma:

Katrore 

Katrore

Katrore

Materiali:

Qeramike

Qeramike

Duroplast

Ngjyra:

E bardhë me shkelqim

E bardhë me shkelqim

E bardhë me shkelqim

Vendosja:

Tokesore

Tokesore

 Soft Close

Perfshihet rubineti:

Jo 

 -

 -

Garancia:

10 vjet

10 vjet

10 vjet

 

Përmasat

Permasat 

Bide S20 tokesore

WC S20 tokesore

Gjatësia (në cm): 

54 cm

54 cm

Gjerësia (në cm): 

39.5 cm

39.5 cm

Lartësia (në cm): 

40 cm

40 cm