Set Grup Incaso Termostatik Grb In Cool
Set Grup Incaso Termostatik Grb In Cool

Set Grup Incaso Termostatik Grb In Cool

22,100 Lek
39,900 Lek
Set Grup Incaso Termostatik Grb In Cool  E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje. Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes. Produkt i një cilësie maksimale dhe me...

Instock

Përshkrimi

Set Grup Incaso Termostatik Grb In Cool 

  • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
  • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
  • Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një game të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit.
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht 

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 Spanje

Kodi

GRBINC-90104000

Materiali I jashtem

 Metal i kromuar

Ngjyra

 E kromuar

Garancia

 5 vjet

 

Permasat

Gjatesia

 8 cm

Artikuj të lidhur