Salishent Kala Set GRB
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Salishent Kala Set GRB

Available:Në gjëndje
68,500 Lek 95,090 Lek
Image
Secure

Salishent Kala Set GRB 

 • Salishent Kala Set GRB  termostatik muri , me dush dore
 • Teknologji GRB Live, temperaturë konstante, punon me të gjitha llojet e kaldajave
 • Nuk ka presion minimal, nuk ka nevojë për kalibrim
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje me fishek metalik kundër gëlqeres
 • Kokë metalike anti-calc dhe vetë-kalibruese e certifikuar Aenor 
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 SPANJE

Seria

 Kala

Kodi 

60449601

Materiali I jashtem

 Metal krom

Lloji salishentit

 Termostatik

Perfshihet koke dushi

 Po

Gjatesia e tubit fleksibel

 170 cm

Buton sigurie (38')

 PO

Termostat

 PO

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Rregullues lartesise

 PO

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës 

 EN ISO 3822

Garancia

 5 VJET

 

Përmasat

Lartesia e kolones

 96 cm

Permasat e kokes

 25x25cm

Salishent Kala Set GRB 

 • Salishent Kala Set GRB  termostatik muri , me dush dore
 • Teknologji GRB Live, temperaturë konstante, punon me të gjitha llojet e kaldajave
 • Nuk ka presion minimal, nuk ka nevojë për kalibrim
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje me fishek metalik kundër gëlqeres
 • Kokë metalike anti-calc dhe vetë-kalibruese e certifikuar Aenor 
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 SPANJE

Seria

 Kala

Kodi 

60449601

Materiali I jashtem

 Metal krom

Lloji salishentit

 Termostatik

Perfshihet koke dushi

 Po

Gjatesia e tubit fleksibel

 170 cm

Buton sigurie (38')

 PO

Termostat

 PO

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Rregullues lartesise

 PO

Ndjeshmëria dhe akustika sipas normës 

 EN ISO 3822

Garancia

 5 VJET

 

Përmasat

Lartesia e kolones

 96 cm

Permasat e kokes

 25x25cm