Sensor muzgu Horoz Luxor
Sensor muzgu Horoz Luxor

Sensor muzgu Horoz Luxor

1,100 Lek
Sale
Sensor muzgu Horoz Luxor Sensor i muzgut me nivel të rregullueshëm të zbulimit të dritës Lux.  Ngarkesa maksimale deri në 2700 W.  Sensor muzgu Horoz Luxor quhet kështu sepse funksionon në varësi të nivelit të ndriçimit. Në muzg, niveli i ndriçimit në rrugë zvogëlohet ndjeshëm nga 5 në 50 lux,...

Instock

Përshkrimi

Sensor muzgu Horoz Luxor

  • Sensor i muzgut me nivel të rregullueshëm të zbulimit të dritës Lux. 
  • Ngarkesa maksimale deri në 2700 W. 
  • Sensor muzgu Horoz Luxor quhet kështu sepse funksionon në varësi të nivelit të ndriçimit.
  • Në muzg, niveli i ndriçimit në rrugë zvogëlohet ndjeshëm nga 5 në 50 lux, dhe të gjitha llambat automatikisht fillojnë të ndizen.
  • Reletë të tilla të muzgut nuk u përgjigjen ndryshimeve të papritura, por të shkurtra në dritën e ambientit, siç janë fenerët e makinave që kalojnë. Rryma maksimale: 10 A

Informacionet Teknike

Marka

HOROZ

Kodi

089-001-0003

Familja

Flex

Origjina 

Turqi

Ngjyra / Materiali

Plastike / E bardhe

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240 V / 50-60 Hz

Fuqia

Max. 2700 W (10A)

Kendi i levizjes

360°

Drite ambjenti

<5-50 lux (i rregullueshëm)

Shkalla e mbrojtjes

IP44

Lartesia e instalimit

1,5-3,5 m
Garancia

3 vjet

 

Përmasat 

Gjatesi

6.2 cm

Gjeresi:

6.5 cm

Lartesi:

14.5 cm

 

Artikuj të lidhur