Sensor muzgu Horoz Flash
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Sensor muzgu Horoz Flash

Available:Në gjëndje
480 Lek
Image
Secure

Sensor muzgu Horoz Flash

 • Sensor i muzgut me nivel të rregullueshëm të zbulimit të dritës Lux. 
 • Ngarkesa maksimale deri në 1000 W. 
 • Sensor muzgu Horoz Flash quhet kështu sepse funksionon në varësi të nivelit të ndriçimit.
 • Në muzg, niveli i ndriçimit në rrugë zvogëlohet ndjeshëm nga 5 në 50 lux, dhe të gjitha llambat automatikisht fillojnë të ndizen.
 • Reletë të tilla të muzgut nuk u përgjigjen ndryshimeve të papritura, por të shkurtra në dritën e ambientit, siç janë fenerët e makinave që kalojnë. Rryma maksimale: 6 A

Informacionet Teknike

Marka

HOROZ

Kodi

089-001-0001

Familja

Flex

Origjina 

Turqi

Ngjyra / Materiali

Plastike / E bardhe

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240 V / 50-60 Hz

Fuqia

Max. 1000 W (6A)

Kendi i levizjes

360°

Drite ambjenti

<5-50 lux (i rregullueshëm)

Shkalla e mbrojtjes

IP44

Lartesia e instalimit

1,5-3,5 m
Garancia

3 vjet

 

Përmasat 

Gjatesi

3.5 cm

Gjeresi:

5 cm

Lartesi:

9 cm

 

Sensor muzgu Horoz Flash

 • Sensor i muzgut me nivel të rregullueshëm të zbulimit të dritës Lux. 
 • Ngarkesa maksimale deri në 1000 W. 
 • Sensor muzgu Horoz Flash quhet kështu sepse funksionon në varësi të nivelit të ndriçimit.
 • Në muzg, niveli i ndriçimit në rrugë zvogëlohet ndjeshëm nga 5 në 50 lux, dhe të gjitha llambat automatikisht fillojnë të ndizen.
 • Reletë të tilla të muzgut nuk u përgjigjen ndryshimeve të papritura, por të shkurtra në dritën e ambientit, siç janë fenerët e makinave që kalojnë. Rryma maksimale: 6 A

Informacionet Teknike

Marka

HOROZ

Kodi

089-001-0001

Familja

Flex

Origjina 

Turqi

Ngjyra / Materiali

Plastike / E bardhe

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240 V / 50-60 Hz

Fuqia

Max. 1000 W (6A)

Kendi i levizjes

360°

Drite ambjenti

<5-50 lux (i rregullueshëm)

Shkalla e mbrojtjes

IP44

Lartesia e instalimit

1,5-3,5 m
Garancia

3 vjet

 

Përmasat 

Gjatesi

3.5 cm

Gjeresi:

5 cm

Lartesi:

9 cm