Pilete Clic Clack Vitra Origin

2,400 Lek
Sale
Pilete Clic Clack Vitra Origin  Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar. I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht. I lehtë dhe praktik në instalim dhe mirëmbajtje. Sistemi universal për lavamanë me dhe pa tejmbushje. Informacione teknike Marka: VITRA Origjina: TURQI Kodi:...

Instock

Përshkrimi

Pilete Clic Clack Vitra Origin 

  • Produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar.
  • I krijuar me teknologji inovative dhe i çertifikuar ndërkombtarisht.
  • I lehtë dhe praktik në instalim dhe mirëmbajtje.
  • Sistemi universal për lavamanë me dhe pa tejmbushje.

Informacione teknike

Marka:

VITRA

Origjina:

TURQI

Kodi:

VI-A4514834

Materiali:

Bronzi

Perdorimi:

Për lavamanë me dhe pa tejmbushje.

Garancia:

5 vjet

Artikuj të lidhur