Pasqyre 80 Cm Vitra Sento

49,000 Lek
Sale
Pasqyre 80 Cm Vitra Sento  Ndriçimi është i integruar në pasqyrë. Në mëngjes apo në mbrëmje do tju ndihmojë gjatë kryerjes së higjenës, stilimit të flokëve, zgjedhjes së veshjeve etj. Mund ta përdorni kryesisht në banjë, por edhe në korridor, holl, garderobë apo dhomë gjumi. Pasqyra ka opsionin touch për ndezje dhe...

Instock

Përshkrimi

Pasqyre 80 Cm Vitra Sento 

  • Ndriçimi është i integruar në pasqyrë.
  • Në mëngjes apo në mbrëmje do tju ndihmojë gjatë kryerjes së higjenës, stilimit të flokëve, zgjedhjes së veshjeve etj.
  • Mund ta përdorni kryesisht në banjë, por edhe në korridor, holl, garderobë apo dhomë gjumi.
  • Pasqyra ka opsionin touch për ndezje dhe fikje.

Informacionet Teknike

Marka

VITRA

Kodi

VI-66001

Familja

SENTO

Materiali

Alumin

Materiali i xhamit

Pasqyre

Ngjyra 

Argend

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Funksionet

Rezistent ndaj pikave te ujit
Garancia 5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

700

Artikuj të lidhur