ABONIM 12 MUJOR PREMIUM ,Sistem Filtrimi RO Aquacalcium.
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

ABONIM 12 MUJOR PREMIUM ,Sistem Filtrimi RO Aquacalcium.

Available:Në gjëndje
21,900 Lek
Image
Secure
ABONIM 12 MUJOR  PREMIUM ,Sistem Filtrimi RO Aquacalcium.
 • Filter uji Ecosoft është një nga pesë prodhuesit në botë që ofron gamën e plotë të produkteve, nga filtrat e shtameve tek sistemet industriale të Reverse Osmosis.
 • Sistemet Ecosoft P’URE Aqua Calcium ofrojnë deri në 190 Litra ujë të pijshëm në ditë.
 • Ata janë të kompletuar me një depozitë që ju mbron nga mungesat e papritura në furnizimin me ujë.

 

 • Fazat e trajtimit që uji kalon në filtra: 6
 • Kapaciteti i membranës: 75
 • Pajisjet: Me filtër mineralizimi

      1. Avantazhet e Sistemit të tratjtimit të ujit Reverse Osmosis P’URE i mineralizuar

 • 6 faza të trajtimit të ujit përfshirë mineralizimin
 • 190Litra  ujë të pijshëm në ditë
 • Depozita deri në 7 L
 • Mundësia e montimit vertikal dhe horizontal

     2. Përfitimet e përdorimit të Sistemit të trajtimit të ujit

 • Burim i ujit të pijshëm absolutisht i pastër dhe i sigurt
 • Ushqimi i gatuar me ujë të trajtuar do të shijojë më shumë
 • Kafeja dhe çaji do e lëshojnë më mirë aromën e tyre me ujë të trajtuar
 • Me ujë të trajtuar, ju do të merrni mineralet e nevojshme për trupin e njeriut
 • Pajisjet shtëpiake (bolieri, hekuri, tenxheret me avull, aspiratore etj.) do të mbrohen nga smërçi.
 • Uji i trajtuar mund të përdoret edhe për ujitjen e luleve

      3. Komponentët e sistemit

 • Moduli i filtrimit
 • Depozita e magazinimit metalik (volum efektiv deri në 7L)
 • Rubineta “Moderne” për ujin e trajtuar
 • Përshtatës uji për furnizimin
 • Saracineska e bombulës së depozitimit
 • Set i tubave me ngjyra (4 copë) për instalim të përshtatshëm të filtrave
 • Përshtatës Ø40 – 50 për shkarkimin e ujit pas trajtimit
 • Set i filtrave të zëvendësimit
 • Membrana DOW Filmtec ™ 75 GPD (280 L në ditë)
 • Çelësat e shërbimit për zëvendësimin e filtrave dhe membranës

      4. Fazat e trajtimit të ujit

 • Uji i rrjetit rrjedh përmes tre filtrave për të reduktuar sedimentet (ndryshk, rërë, baltë etj.), nënproduktet e klorit dhe kloruret.
 • Faza e katërt përfaqësohet nga membrana e Riverse Osmosis e cila e pastron ujin nga papastërtitë. Uji i trajtuar mbush depozitën e sistemit.
 • Post-filtri i karbonit është faza e pestë e trajtimit të ujit. Uji përmban cilësi të lartë të karbonit aktiv i cili përmirëson shijen e ujit të trajtuar dhe erën.
 • Faza e gjashtë e trajtimit të ujit është mineralizimi i saj që korrigjon njëkohësisht përbërjen minerale të ujit. E bën ujin të shëndetshëm duke pasuruar organizmin e njeriut me minerale të rëndësishme.

Filter uji ECOSOFT … Sepse ne jetojmë Shëndetshëm

“Pi Uje”

ABONIM 12 MUJOR  PREMIUM ,Sistem Filtrimi RO Aquacalcium.
 • Filter uji Ecosoft është një nga pesë prodhuesit në botë që ofron gamën e plotë të produkteve, nga filtrat e shtameve tek sistemet industriale të Reverse Osmosis.
 • Sistemet Ecosoft P’URE Aqua Calcium ofrojnë deri në 190 Litra ujë të pijshëm në ditë.
 • Ata janë të kompletuar me një depozitë që ju mbron nga mungesat e papritura në furnizimin me ujë.

 

 • Fazat e trajtimit që uji kalon në filtra: 6
 • Kapaciteti i membranës: 75
 • Pajisjet: Me filtër mineralizimi

      1. Avantazhet e Sistemit të tratjtimit të ujit Reverse Osmosis P’URE i mineralizuar

 • 6 faza të trajtimit të ujit përfshirë mineralizimin
 • 190Litra  ujë të pijshëm në ditë
 • Depozita deri në 7 L
 • Mundësia e montimit vertikal dhe horizontal

     2. Përfitimet e përdorimit të Sistemit të trajtimit të ujit

 • Burim i ujit të pijshëm absolutisht i pastër dhe i sigurt
 • Ushqimi i gatuar me ujë të trajtuar do të shijojë më shumë
 • Kafeja dhe çaji do e lëshojnë më mirë aromën e tyre me ujë të trajtuar
 • Me ujë të trajtuar, ju do të merrni mineralet e nevojshme për trupin e njeriut
 • Pajisjet shtëpiake (bolieri, hekuri, tenxheret me avull, aspiratore etj.) do të mbrohen nga smërçi.
 • Uji i trajtuar mund të përdoret edhe për ujitjen e luleve

      3. Komponentët e sistemit

 • Moduli i filtrimit
 • Depozita e magazinimit metalik (volum efektiv deri në 7L)
 • Rubineta “Moderne” për ujin e trajtuar
 • Përshtatës uji për furnizimin
 • Saracineska e bombulës së depozitimit
 • Set i tubave me ngjyra (4 copë) për instalim të përshtatshëm të filtrave
 • Përshtatës Ø40 – 50 për shkarkimin e ujit pas trajtimit
 • Set i filtrave të zëvendësimit
 • Membrana DOW Filmtec ™ 75 GPD (280 L në ditë)
 • Çelësat e shërbimit për zëvendësimin e filtrave dhe membranës

      4. Fazat e trajtimit të ujit

 • Uji i rrjetit rrjedh përmes tre filtrave për të reduktuar sedimentet (ndryshk, rërë, baltë etj.), nënproduktet e klorit dhe kloruret.
 • Faza e katërt përfaqësohet nga membrana e Riverse Osmosis e cila e pastron ujin nga papastërtitë. Uji i trajtuar mbush depozitën e sistemit.
 • Post-filtri i karbonit është faza e pestë e trajtimit të ujit. Uji përmban cilësi të lartë të karbonit aktiv i cili përmirëson shijen e ujit të trajtuar dhe erën.
 • Faza e gjashtë e trajtimit të ujit është mineralizimi i saj që korrigjon njëkohësisht përbërjen minerale të ujit. E bën ujin të shëndetshëm duke pasuruar organizmin e njeriut me minerale të rëndësishme.

Filter uji ECOSOFT … Sepse ne jetojmë Shëndetshëm

“Pi Uje”