Lavaman Matt Taupe Vitra Outline
Lavaman Matt Taupe Vitra Outline

Lavaman Matt Taupe Vitra Outline

32,000 Lek
Sale
Lavaman  Matt Taupe Vitra Outline  Pak më e gjerë në pjesën e përparme, duke u ngjitur butësisht nga pas: kështu mund të përshkruhet shkurtimisht forma unike e lavamanit asimetrik të banakut Lavaman  Matt Taupe Vitra Outline .  Ky dizajn është diçka shumë e veçantë dhe gjithashtu ofron pika kryesore funksionale! Qeramikë jashtëzakonisht...

Instock

Përshkrimi

 • Lavaman  Matt Taupe Vitra Outline 

 • Pak më e gjerë në pjesën e përparme, duke u ngjitur butësisht nga pas: kështu mund të përshkruhet shkurtimisht forma unike e lavamanit asimetrik të banakut Lavaman  Matt Taupe Vitra Outline . 

 • Ky dizajn është diçka shumë e veçantë dhe gjithashtu ofron pika kryesore funksionale!

 • Qeramikë jashtëzakonisht e qëndrueshme

 • Legeni i banakut VitrA është bërë nga qeramika sanitare me cilësi të lartë dhe jashtëzakonisht të qëndrueshme. 

 • Kjo siguron qëndrueshmëri dhe një sipërfaqe të qëndrueshme dhe të barabartë. Kjo, nga ana tjetër, është e pajisur me veshjet VitrAclean dhe VitrAhygiene, të cilat ofrojnë një nivel të lartë funksionaliteti, sepse papastërtitë dhe bakteret e kanë të vështirë këtu. 

 • Rritja e baktereve zvogëlohet deri në 99,9 % dhe tekstura kundër papastërtisë e bën pastrimin më të lehtë për ju në afat të gjatë. 

 • Qershia mbi tortë është valvula e përputhshme e mbetjeve me mbulesë qeramike, e cila përshtatet në mënyrë të përkryer në legen. 

 • Pajisuni me VitrA tani!

 • Informacione teknike 

  Marka:

  VITRA

  Origjina:

  TURQI

  Seria:

  Outline

  Materiali:

  Qeramike 

  Kodi: 

  VI-5994B420-0016

  Ngjyra:

  Mat Beige 

  Forma:

  Asimetrike

  Vendosja:

  Incaso

  Perfshihet rubineti:

  Jo

  Garancia:

  10 vjet

   

  Permasat

  Gjeresia (cm):

  46,5 cm

  Thellesia (cm):

  40,5 cm

  Lartesia (cm):

  14,5 cm

Artikuj të lidhur