Ndriçues tavanor Pllafon Eglo 97876
Ndriçues tavanor Pllafon Eglo 97876

Ndriçues tavanor pllafon Eglo 97876

6,400 Lek
Sale
Ndriçues tavanor tip pllafon Eglo. Modeli 97876 Frania Ndriçimi LED( i bardhë, i ngrohtë), 3000k. Lumen: 3600 I përshtatshëm për ambiente të brendshme dhe të jashtme. Me ngjyrë të bardhë.   Përmasat: Lartësia (në mm): 70 Gjerësia (në mm): 430 Gjatësia (në mm): 430   Informacione teknike: Numri i llambave dhe fuqia: 6X5.5W Klasa...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues tavanor tip pllafon Eglo. Modeli 97876 Frania
Ndriçimi LED( i bardhë, i ngrohtë), 3000k. Lumen: 3600
I përshtatshëm për ambiente të brendshme dhe të jashtme.
Me ngjyrë të bardhë.
 
Përmasat:
Lartësia (në mm): 70
Gjerësia (në mm): 430
Gjatësia (në mm): 430
 
Informacione teknike:
Numri i llambave dhe fuqia: 6X5.5W
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz

Shkalla e sigurisë (mbrojta ndaj lagështirës): IP20

Artikuj të lidhur