Ndriçues tavanor Eglo 95974 Voltago 2
Ndriçues tavanor Eglo 95974 Voltago 2
Ndriçues tavanor Eglo 95974 Voltago 2
Ndriçues tavanor Eglo 95974 Voltago 2

Ndriçues tavanor Eglo 95974 Voltago 2

4,300 Lek
9,900 Lek
Ndriçues tavanor Eglo 95974 Voltago 2 Ndricimi LED(Tunable White). Lumen: 1800 I përshtatshëm për ambiente të brendshme. Me ngjyrë të bardhë. Ndriçuesi është i pajisur me telekomandë për kontrollin e ngjyrës së ndiçimit. Përmasat: Lartësia (në mm) 80 Gjerësia (në mm) 275 Gjatësia (në mm) 275 Informacione teknike: Shkalla e...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues tavanor Eglo 95974 Voltago 2
Ndricimi LED(Tunable White). Lumen: 1800
I përshtatshëm për ambiente të brendshme.
Me ngjyrë të bardhë.
Ndriçuesi është i pajisur me telekomandë për kontrollin e ngjyrës së ndiçimit.
Përmasat:
  • Lartësia (në mm) 80
  • Gjerësia (në mm) 275
  • Gjatësia (në mm) 275
Informacione teknike:
  • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
  • Klasa e sigurisë 1
  • Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
  • Tensioni i punës 19V
  • Numri i llambave dhe fuqia: 1X14W

Artikuj të lidhur