Ndriçues tavanor Eglo 39649 Cartagena
Ndriçues tavanor Eglo 39649 Cartagena

Ndriçues tavanor Eglo 39649 Cartagena

32,000 Lek
Sale
Ndriçues tavanor Eglo. Modeli 39649 pjesë e koleksionit CartagenaNdriçues modern i krijuar me mjaftë elegancë dhe një pamje teje të veçantë.Ndriçimi cilësor dhe pamja e bukur e bëjnë këtë ndriçues idealin në dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj.Me material çeliku dhe druri në ngjyrat të zezë dhe kafeLloji...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues tavanor Eglo. Modeli 39649 pjesë e koleksionit Cartagena
Ndriçues modern i krijuar me mjaftë elegancë dhe një pamje teje të veçantë.
Ndriçimi cilësor dhe pamja e bukur e bëjnë këtë ndriçues idealin në dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj.
Me material çeliku dhe druri në ngjyrat të zezë dhe kafe
Lloji i ndriçuesit GU10-LED 3000K (i bardhë, i ngrohtë)

Përmasat
Gjerësia (në mm) 65
Gjatësia (në mm) 820

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz max.
Numri i llambave dhe fuqia 5X4,5W

Artikuj të lidhur

There are no product yet!