Ndriçues statik nga toka Eglo 95167 Pasteri
Ndriçues statik nga toka Eglo 95167 Pasteri
Ndriçues statik nga toka Eglo 95167 Pasteri
Ndriçues statik nga toka Eglo 95167 Pasteri

Ndriçues statik nga toka Eglo 95167 Pasteri

17,900 Lek
Sale Sold out
Ndriçues statik nga toka Eglo. Modeli 95167 Pasteri Me një dizajn të thjeshtë dhe elegant. I përshtatshëm për dhoma ndenje dhe gjumi. Materiali çelik dhe koka e ndriçuesit pëlhurë. Kjo llambë dyshemeje elegante do të vendoset mirë si në dekoret moderne ashtu edhe në ato bashkëkohore dhe kombinimi i nikelit prej sateni dhe purpur...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues statik nga toka Eglo. Modeli 95167 Pasteri

Me një dizajn të thjeshtë dhe elegant.

I përshtatshëm për dhoma ndenje dhe gjumi.

Materiali çelik dhe koka e ndriçuesit pëlhurë.

Kjo llambë dyshemeje elegante do të vendoset mirë si në dekoret moderne ashtu edhe në ato bashkëkohore dhe kombinimi i nikelit prej sateni dhe purpur shton një pamje klasike.

Ngjyrë e zezë.

 

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1575
Diametri (në mm) 280
Diametri i bazës (në mm) 230

 

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X40W


Artikuj të lidhur